Profilový obrázek

jvempire

Jirka
1 208

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    7
    Kong: Ostrov lebek je zajímavý film. Není to úplně špatné, je fajn že autoři postupují vlastní cestou a nejde o x-tý remake stejného příběhu. Film spoléhá hlavě na akci která není špatně udělaná. Zasazení do nového monster univerza ale v tuto chvíli dává naději spíš do budoucna.
    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    8.5
    Závěr ságy se nese v jiném duchu než Infinity War. Oceňuji že nejde o prodloužení předchozího filmu, ale má vlastní tempo a náladu. Velká délka uteče jak voda a návraty ke starým postavám jsou sympatické. Za mě jde o jedno z povedenějších zakončení dlouhých sérií.
    Avengers: Infinity War
    Avengers: Infinity War (2018)
    8.5
    Začátek vyvrcholení tří fází Marveláscké ságy je opravdu epický. Dočkáme se vtipných hlášek, epické bitvy a povedeného konce, který nechává krásně otevřený konec. Film dobře zvládá práci s velkým počtem postav, každá má rozumné množství prostoru, takhle by to mělo vypadat.
    Labyrint: Útěk
    Labyrint: Útěk (2014)
    7
    Další film s obdobnou tématikou. Parta puberťáku musí něco řešit. Zpracování a prostředí naštěstí docela zaujme. Film se rozhodně nechá vidět a nenudí i když nejde o žádné veledílo. Proti knižní předloze je bohužel ochuzen o mnoho důležitých detailů, což filmu dost škodí.
    Blade Runner 2049
    Blade Runner 2049 (2017)
    8
    Pokračování kultovního snímku po opravdu dlouhé době. Na film jsem šel s obavami, ale z kina odcházel spokojen. Je důstojně navázáno na předchozí snímek a i když nejde o tak originální počin, rozhodně ho mohu jen doporučit. Zpracování i herecké výkony jsou na vysoké úrovni.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci