Profilový obrázek

TemnýProrok

Jindra Křeček

Komentáře 41

Od nejnovějších
  1. Zootropolis: Město zvířat
    Zootropolis: Město zvířat (2016)
    6.5
    Relativně průměrný animák, vezoucí se na klasickém klišé mluvících zvířat, co se chovají jako lidé. Film sice má své světlé okamžiky a i vtipné scénky (Pan Velký či lenochod na dopravním inspektorátu) ale rozhodně na mne nezanechává dojem jako některé Pixarovky.
  2. V hlavě
    V hlavě (2015)
    8
    Přijemný snímek. Velmi kladně hodnotím originalitu snímku, které se neveze na klasické vlně animáků, kdy základem je mluvící zvěř. Snímek dokazuje, že u Pixaru prostě umí a jsou originální. Film mne bavil a to jsem mimo cílovou skupinu mládežníků ... mohu tak doporučit i odrostlejším jedincům :)
  3. Deadpool
    Deadpool (2016)
    8.5
    Film mne celkem mile potěšil. Oddychová zábava, při které jsem se dobře bavil. Dokážu si však představit, že autoři mohli z daného tématu vydolovat ještě více peprného humoru. Film ale jako celek rozhodně neurazí a dokáže pěkně zaplnit nudnější zimní odpoledne :)
  4. Fotograf
    Fotograf (2015)
    5
    Nebylo to špatné. Karel byl velmi dobrý. Co mne mrzelo bylo, že si někdo neohlídal "historické" souvislosti a časově okolo roku 98 se tam prohání třeba Škoda Superb 2009 :)
  5. Podfukáři
    Podfukáři (2013)
    7
    Kdo ve filmu o partičce moderních kouzelníků čekal férovou hru s logikou a bez iluzí bude zklamán :-) Tohle není fér od první minuty snímku! Ale přitom je to velmi efektní, kdy si kamera hraje a poletuje všude možně a až překvapivě zábavně přímočaré. Přeci jen vysvětlovat nám bude vše "božský" Morgan Freeman, jako v každém jeho filmu.
  6. Divergence
    Divergence (2014)
    3
    Knihu jsem nečetl a film byl pro mne celkem těžko stravitelným zážitkem. Přišlo mi to jako velmi stupidní vykrádačka plná nelogičností, že ani nebudete věřit, na co že se to vlastně díváte. Jak kdyby někdo naházel do kotlíku Harryho Pottera, Stmívání či Hunger Games a vše pořádně promíchal. Nechutný to gulášek.
  7. Okrsek 13
    Okrsek 13 (2004)
    6.5
    Pro nadšence parkour to musí být silná extáze. Pro nenáročného diváka zase velmi příjemný akční snímek. Následný remake Doupě mi kupodivu již tak dobrý nepřipadá. Nepřináší nic nového. Proto raději doporučuji tento původní snímek.
  8. Zombieland
    Zombieland (2009)
    8.5
    Velice povedená komedie se zombíkama. Woody Harrelson se v roli vyloženě našel a sedí mu, jak kdyby byla napsána jen a jen pro něj. Plno povedených a vtipných scének. Za mne rozhodně doporučuji k shlédnutí. Jinak i na Emmu Stone se kouká dobře a Jesse Eisenberg taky nezklamal.
  9. Pojedeme k moři
    Pojedeme k moři (2014)
    8
    Velmi milé překvapení. Přiznávám se, že jsem od filmu moc neočekával a o to bylo moje překvapení větší. Pan Mádl jako režisér překvapil a natočil opravdu pěkný snímek, který jako celek působí velmi vyzrálým dojmem. Velmi pěkné též herecké výkony, včetně pana Táborského.
  10. V peřině
    V peřině (2011)
    2
    Tento film mne jako rodilého písečáka hrozně bolí :) Bylo to špatné a nechalo to na mne trochu pachuť ve vztahu k mému městu :)
  11. Rafťáci
    Rafťáci (2006)
    7
    Rafťáci se mi líbili asi více než Snowboarďáci Je to sice stejně laciné, s prvoplánovým humorem a logickými nesmysly, ale Rafťáci se mi zdají být natočeni svižněji. Možná se mi to ale líbilo jen tím, že je to v létě a tak herečky ukazují více "masa" :-)
  12. Snowboarďáci
    Snowboarďáci (2004)
    8
    Sice jde o film určený pro teenagery a puberťáky, který má sloužit pouze pro pobavení, ale taky si nehraje na nic víc, což je fajn. Když jsem tento snímek viděl poprvé, dobře jsem se u něj odreagoval. Z tohoto druhu komedií, jde o jeden z těch lepších českých počinů.
  13. Sex Drive
    Sex Drive (2008)
    8.5
    Zejména necenzurovaná verze nás neochudí o "nenápadně" doplněná poprsí či černý penis. Stejně tak si člověk rozšíří obzory o vypráskání hnědáka ze stáje. Pokud se nudíte a potřebujete nenáročnou komedii mohu tento snímek doporučit.
  14. Noe
    Noe (2014)
    1
    Biblický příběh a v něm kamenní obři či těhotenské testy ... Co to oko moje zřelo?
  15. Ona
    Ona (2013)
    8.5
    Snímek, který mne mile překvapil. Myšlenka intimního vztahu s umělou inteligencí, tedy de facto kusem kódu je celkem dekadentní.
  16. Kamarád taky rád
    Kamarád taky rád (2011)
    8
    I když pana Justina Timberlaka moc nemusím, tak v tomto snímku mi kupodivu nevadil a bavilo mi to. Možná to bylo zmínkou o prstu v jeho zadku, ale spíše šlo o fungování ve dvojici s Milou Kunis. Woody Harrelson mne tu bohužel trochu zklamal, ale to bylo spíše jeho postavou, než jeho výkonem :)
  17. Bulšit
    Bulšit (2001)
    7
    Parodie mám celkem rád a tato je jednaz těch povedenějších. Scéna s růžovým dildem je celkem nezapomenutelná.
  18. Vlk z Wall Street
    Vlk z Wall Street (2013)
    9
    U filmu jsem se bavil, přestože mi dochází, že jde o film na základě skutečných událostí a chování hlavních hrdinů je v tomto kontextu velmi amorální.