jarousek1981

Vojtěch

Komentáře 69

Od nejnovějších
  1. Tenet
    Tenet (2020)
    8.5
    Akorát jsem se vrátil z projekce filmu Tenet a film je hustý. Mám smíšené dojmy z děje (v dobrém smyslu) hlavně z hrádkou proti průběžných časů. Film budu chtít vidět ještě jednou, abych se mohl pokochat na kvalitním filmem. Doporučuji jít do kina(Osobně si neumím představit sledování někde doma na online malý formát,jak začínají uvažovat filmová studia kvůli Covidu).
  2. Terminátor: Temný osud
    Terminátor: Temný osud (2019)
    9.5
    Šel jsem na posledního Terminátora.(bez jakékoli recenze či traileru). Po filmu jsem si přečetl recenze, kterou vychvalují 1. a 2. díl. Otázka, kdy je autoři viděli na posledy? Za mě Terminátor: Temný osud luxusní podívaná, při které se nebudete nudit. Pokud tam nejdete na rande a s filmu pak nic nemáte. Těšit se můžete na výbuchy, honičky, dějový spád. Pokud chcete očekávat nějakou romantiku, tak zůstaň raději doma a pusť si na Nově Ordinaci v růžové zahradě.Film tě zklame.
  3. Ženy v běhu
    Ženy v běhu (2019)
    8.5
    po dlouhé době skvěle povedená česká oddechovka.Opravdu vtipný děj a nemluvě o Zlatě Adamovské je super.Velké překvapení pro mě.Dobře svou roli zahrála. Těším se až budu moc film vidět znovu.Určitě mohu film doporučit.Za mě dávám hodnocení pět hvězdiček.
  4. Godzilla II Král monster
    Godzilla II Král monster (2019)
    9
    film plný efektů, jen dilogy trochu pokulhávají. Jsem zvědaví na Godzilu vs King, který se chystá. Jen jsem nepochopil chování afektované doktorky matky syna, která způsobí celé peklo a pak si uvědomí, že udělala chybu.. Ps děkuji Kinoboxu za projekci!:-)
  5. Spider-Man: Daleko od domova
    Spider-Man: Daleko od domova (2019)
    8
    Film se mi velice líbyl.Za mně nejlepši spidermann co jsem viděl.Nejlepší je ta virtuální realita, ve kterém se spidetmann dostane.Už se těším až si fimn nudu moc koupit na BD.Mám rád klasické nosiče kvuli kvalitě. Film je točený v Praze a v Liberci. Ve fotografiich by měla být má fotka s příprav.
  6. Jak se krade milión
    Jak se krade milión (1967)
    7.5
    Filn jsem viděl včera a netušil jsme jak se pobavím. Je pravda, že film je točen za totality a je to dost znát ve filmu. Ale i tak je film aktuální a za těch xx let je vidět, že se ta doba ohledně kradení nezměnila. Doporuči ji film. Taková odechovka.
  7. Bumblebee
    Bumblebee (2018)
    10
    Nejlepší díl s celé série Transformers.Hodně pro cítěné,vtipné, dobrá hudba,akce taky.Žádné laciné vtipy,hlavně nic nepřekombinované. Chvilku mi to připomnělo film Ocelová pěst.
  8. Pátrání
    Pátrání (2018)
    9
    Film je zvláštně pojatý přes obraz sociálních sítí, média,atd. Ze začátku jsem se lekl co to je za blbost,ale rychle jsem si zvykl na formu provedení. Na filmu je přesně vidět co se dá zjistit přes internet a co uživatelé osobě prozradí, a že i díky tomu může život skončit třeba i vraždou?!doporučuji na film se podívat a zjistit kdo může být potenciální vrah
  9. Po čem muži touží
    Po čem muži touží (2018)
    9
    Na film jsem šel na Silvestra a nikdy jsem nezažil krásnou atmosféru.Lidé se smáli, tleskali a brečeli smíchy včetně mě.Krásna komedie u které člověk může vypnout mozek. Skvělí herecký výkon Anny Polívkové jako Karla (Karel).
  10. Louskáček a čtyři říše
    Louskáček a čtyři říše (2018)
    8
    Film je vánoční příběh a je hlavně dělaný pro děti.Je možný že film odborníkům a kritikům nebude líbyt,ale já se celou dobu bavil.Baletu a valčíku je tam akorát, aby to zvládli právě děti a příběh je nepřestal bavit s dávkou různých tajemství a napětí.
  11. Šmoulové: Zapomenutá vesnice
    Šmoulové: Zapomenutá vesnice (2017)
    10
    Kdo by neznal Smouli? Krasne dilo fakt hezky namalovane, a konecne clovek zjisti proc jsou jen smoulove a kde jsou šmoulinky.Schvalne pisu šmoulinky s malým pismenem abych odlišit jeenu s hlavnich postav.Na konci je velice jedna dojemna strena.Doporucuji film je pro celou rodinu.
  12. Spider-Man: Homecoming
    Spider-Man: Homecoming (2017)
    7.5
    Klasika od Marvela.Jen bych trochu udelal jiny zacatek a ubral bych hlasku mam staz u pana Starka.Jinak me film dost nadchl a tesim se na pokracovani. Udelal bych trochu vice dramaticky konec. Jinak tento spatny film neni vub zle natoceni. Hlavne film neni jak pres kopirak jako predchozi filmy.
  13. Vetřelec: Covenant
    Vetřelec: Covenant (2017)
    9.5
    Film jesme videl po druhe az u me alein covenant tolik nenatchl. Film je koukatelny v 1/3 a 2/3 ostatni je zbytecne a zdlohave Urcite bych dal jiny strenar. Budu rad,ze bude vetrel restart a nebudou pokracovat v tehle linii promethea. Urcite streny jsou napinave,ale dej se da predpovidta a je tak jednoduchy az je hloupe natocene a vubec neprijde wau efejt v 30lete prestave jak vznikl vetrelec.
  14. Létající Čestmír
    Létající Čestmír (1984)
    8
    Skvělý český seriál, který si rád pravidelně pustím. Nejlepší čeští herci, kteří v současné době v české tvorbě bohužel velmi chybí. Výborná rodinka Blechových, hlavně holič a budoucí léčitel Blecha Bedřich, který si pochutnává na "spacích" melounech a úžasná učitelka Jiřina Bohdalová, která je "na zabití" :-)
  15. Tři bratři
    Tři bratři (2014)
    8.5
    Hezká pohádka se třemi příběhy od Zdeňka a Jana Svěrákových. Chytlavá hudba a písničky - texty. Jsem moc rád, že jsem si pořídil tento film i na bluray ve speciální limitované edici digibook. Humorná zpívaná pohádka se spousty známými herci či zpěváky. Výborný Jiří Lábus jako Ježibaba.
  16. U pokladny stál...
    U pokladny stál... (1939)
    9
    Jedna z nejlepších českých komedií 20. století s Vlastou Burianem v hlavní roli. Nadčasový humor, skvělé zápletky a úžasní herci jako je již zmiňovaný Burian, Adina Mandlová nebo Jaroslav Marvan. Tento film si za rok pustím několikrát a stále mně dokáže rozesmát :-)
  17. Kurýr: Restart
    Kurýr: Restart (2015)
    6.5
    Popravdě si Stathamovy Transportéry nepamatuju, takže nemohu moc srovnávat, o kolik je tohle horší nebo jiné. Kdyby se tohle jmenovalo 'Kukuruku na dovolené', bylo by mi to taky jedno. Co je ale jasné je, že jde o klasickou moderní Bessonovku, takže to nemá ani jednu mozkovou buňku a chování a zvraty nedávají žádný smysl. Ten nalíčenej pizizubka model v hlavní roli, co se choval a chodil jak postiženej macho tomu dodával onen potřebný punc debility, aby to vyznívalo přesně tak, jak Luc požadoval - a vyšlo to, je to debilita, na kterou, věřím, už druhý den po dokončení zapomněli i samotní tvůrci. Tak moc zbytečné to v celé své "kráse" je.
  18. Warcraft: První střet
    Warcraft: První střet (2016)
    7.5
    Je to jako intro k počítačové hře, o které jsem si dlouho myslel, že jí budu chtít hrát. Ale když to skončí, je ta chuť nulová. Trochu to připomíná film pro lidi, co zapomněli, jak má film vypadat. Příběhová linie je provizorní a snaha vyslátat jí několika "hlubokými" dialogy je naprosto diletantská. Figury sympatické, ale 2D. Svět končí kulisami. Strašně rád bych viděl plnokrevnou fantasy, kterou probouzí imaginaci, ale Warcraft nabádá svým modelem "od akce k akci a mezitím se na nic neptat" spíš k pasivitě. Mrzí mě to. Duncan Jones je spoluzodpovědný za novou vlnu chytrých scífek, ale jeho první fantasy ohromí tak leda Čínu. Tam se taky fantazii meze kladou a publikum se nechá ožrat nálevem z okurek.
  19. Osm hrozných
    Osm hrozných (2015)
    8.5
    Osmi hrozným dávám čtyři smířlivé. Čekal jsem neskutečný náklad, ale nakonec jsem byl rád, že jsme se prožvanili do konce. Během povídání došlo občas k extrémnímu zobrazení násilí, což bylo dosti kontrastní a právě tyto kontrasty mi přišly zábavný asi tak... no, chvíli. Ale jinak samozřejmě pěkná vyprávěnka. Tarantino má vskutku smysl pro detail a poctivý přístup ke klasické filmařině, to se musí nechat, ale pořád čekám, kdy nám teda jako rozkope mozky něčím lepším, než je PF, případně RG a eventuálně ještě KB 1 a 2. Šokovat ustřelenou palicí už dnes není úplné terno, zdá se. Ale stejně jako u IB čekám, že se mi HE víc zalíbí až u druhé sledovačky pěkně doma v klidu, než v kině, kde mi ty krávy zase kopaly do sedačky a chichotaly se pičovinám, nebo diskutovaly, odkud znají Tatuma a jak je ta ženská drsná a co je to vůbec za herečku... No, krávy, fakt. Být v našem provinčním kině málo diváků jako vždycky, demonstrativně odejdu na jiné sedadlo, ale... Nebudu to řešit. Příště vyrazím na něco svižnějšího, co je víc na tom hřadle zabaví.
  20. Den nezávislosti: Nový útok
    Den nezávislosti: Nový útok (2016)
    9.5
    Film se mi velice líbil, kromě americké prezidentky kterou bych vyskrt. Zbytečná postava.Mozna bych trochu rozvedl konec ohledně dolování jádra.Tesim se na třetí díl jen doufám, že na něj nebudeme čekat dalších 20let.:-).S dabingu bych vyskrt Bohdana Tůmu ať žije daberska mafie.
  21. Podfukáři 2
    Podfukáři 2 (2016)
    9
    Děkuji za dnešní projekci kinoboxu. Efekty jsou luxusní a nechápal jsem jak kouzla dělají. Díky tvůrcům je vše vysvětleno do puntíku.Doporučuji na film zajít do kina. Film je vhodný pro diváka co ma rad humor, napětí a nějaké to překvapení. Doufám, že bude třetí díl. Bylo by škoda nevidět nové triky.Kouzlo s deštěm je název.:-).
  22. Želvy Ninja 2
    Želvy Ninja 2 (2016)
    8
    Film mě nadchl.Jen upozornění že film je pro větší děti určitě tak od 8let+.Co jsem viděl v kině tak se děti dost bály a celý film otravovaly rodiče. Tento díl je určitě 100procentne lepší než jednička a hodně se přibližuje komiksu mého mládí. Film je vtipný,spousta počítačových efektů,Je znát že to dělal člověk od tvůrců Transformers.Jen konec bych možná udělal více destruktivnejsi.F ilm má jednoduchý děj a je určitě pro diváka,ktery nechce hledat hlubsi myšlenku postav a děje. Určitě tento film stojí za shlédnutí.
  23. Kniha džunglí
    Kniha džunglí (2016)
    9
    Ackoliv jsem videl film jen ve 2d, tesim se na nej az ho budu mit doma na blurayi a zkouknu ho i ve 3d. Jako malej kluk jsem si nekolikrat cetl tuto knihu a presne tak je to i ve filmu a clovek si to velmi rad opet pripomnel. Krasne natoceny film, dojemny a vtipny a moc mne potesil. Disney proste natocil paradni kasovni trhak.
  24. Captain America: Občanská válka
    Captain America: Občanská válka (2016)
    9
    Dalsi pokracovani marvelovky, tentokrat s nazvem Občanská válka, kde se postavi Captain America proti Tonymu Starkovi, alias Iron Manovi. Pro mne opet dalsi dobra marvelovka, s novymi postavami jako Ant Man, Spider-man a černý Panther. Zatim asi nejdelší co se stopaze tyka, ale vůbec mi to nevadi a tesim se uz na bluray. Jinak paradni akcni scena na letisti.
  25. Lovec: Zimní válka
    Lovec: Zimní válka (2016)
    8.5
    Děkuji za dnešní projekci kinobox.Popravdě ze jsem videl trailer na tento film. Tak jsem si duchu říkal pro boha co to bude za hloupost.Musím avšak po shlidnuti snimku změnit názor a film opravdu vychvalit. Hlavně zlé královny, které na mě působili opravdu hrozivě. Efekt převtělení královny ze zrcadla dost hustý. Trochu mi bylo líto ledové královny, že umřela i když byla zlá. Bežte do kina ať se dozvíte proč se tak vlastně stalo. jen prozradím, že za vším je láska.PS na konci opravdu pěkná písnička.
  26. Pátá vlna
    Pátá vlna (2016)
    5.5
    Film pata vlna me velice zklamal. Ukázky jsem viděl již před dobrým čtvrt rokem.opravdu me to nadchlo.Ale film stoji za starou backoru. Prvních 20minut to bylo fajn,ale dal už jen klišé.Film na me působil lacine a o od děje v táboře se občas objevily nesmysly.
  27. Star Wars: Síla se probouzí
    Star Wars: Síla se probouzí (2015)
    7.5
    Star wars je klasika. Poslední díl je hodně o efektech o maskách. Opět to bude nova trilogie. Ze začátku filmu jsem se dost nudil.po nějakých 30minut filmu se konečně něco děje.Občas me mrzí,ze dej se da hodně predvidat.No uvidíme co přinese další díl.Těšín se na prosinec na mezi díl boj o plány hvězdy smrti.
  28. Na samotě u lesa
    Na samotě u lesa (1976)
    7
    Česká klasika,kterou jsi nikdy nenechal utyct. Mohu doporučit. Sverakuv humor se určité nedá nahradit. Je fajn ze tento film byl vůbec někdy natočen.jen bych někdy dozvěděl jak je to ta povídka co se odehrává ve mlýně. Škoda, ze tento film nemá pokračování.
  29. Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
    Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)
    7.5
    Děkuji kinoboxu za projekci.Už mě pomalu přestává bavit kombinace všech super hrdinů dohromady.tento Trent bohužel má i studio Marvel. Divný Trend. Zpět filmu přišel mi moc temný. Jinak děj fajn, jen mi po pravdě nesedí Ben Eflek jako Batman.Ani tak herecky, ale stářím.Prostě mi do filmu nezapadal i ten kostým připomínal ironmanna.Kdo má rád fantastický filmy tak si přijde na sve.Luxusní zvuk Dolby atmos
  30. Bratrstvo neohrožených
    Bratrstvo neohrožených (2001)
    8
    Seriál jsem viděl před deseti lety a před týdnem jsem si na něj vzpomněl.hned jsem si ho musil pustit. Seriál je natočen dobrou rukou holt Spielberg. Člověk si musím připomenout jak válka dokáže být krutá. A že je potřeba si vážit svobody a míru.
  31. Muž na laně
    Muž na laně (2015)
    8
    U traileru na tento film jsem si říkal paní to bude film,který nechci vidět.ukázky mě nezaujali. Po nějaké době v práci o tomto díle mluvili, že neni tak špatný. Opravdu měli pravdu.Film je o přípravě přejít po laně word centrum v New Ourku. Film je dle skutečně události prospikovan francouzským humorem.mohu doporucit
  32. Sicario: Nájemný vrah
    Sicario: Nájemný vrah (2015)
    9
    Film mě velice mile překvapil. Dobrá kamera a zvuk skvělý. Od začátku až do koncene jsem se nenudil. Možná konec filmu bych udělal jinak,ale to je jen čistě můj úhel pohledu. Nezabíjel bych ts nevinné děti.
  33. Sedmero krkavců
    Sedmero krkavců (2015)
    8
    Pěkná pohádka a lepší než s Ivanou Chýlkovou. Dobře hrají jak Zuzana Bydžovská a Martha Issová,ale nejlepší je Sabina Remundová, kopie svoji maminky, Ivy Janzurove. Moc pěkné.
  34. Matrix
    Matrix (1999)
    9
    superklasika ktera nikdy nezestarne. film jsem videl predletz poprve a uplne me vtahl do deje. pokut mam moznost ta se k nemu rad vracim:-)