Profilový obrázek

Petka88

Petra
223

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Pohádky pro Emu
    Pohádky pro Emu (2016)
    8
    Na české poměry velmi kvalitní film, a to rozhodně nejsem fanoušek české kinematografie. Zatím se mi z těch novějších líbil jen Martin a Venuše, a Něžné vlny! Film je perfektní oddechovka, s výborným obsazením a podle mě kvalitním humorem, alespoň já se bavila :) Lístek sem dostala jako dárek k narozeninám, sama bych na něj určitě nešla, takže o to víc sem byla překvapena, že se mi vážně líbil :)
    Matky na tahu
    Matky na tahu (2016)
    7.5
    Příjemná oddechovka, jak už to u komedií většinou bývá. Perfektní obsazení! Takže film sem musela vidět aniž bych dopředu věděla o čem vlastně vůbec je :D Nejsem žena na mateřské dovolené, takže nemůžu soudit, jak to chodí, ale řekla bych, že to vypadá tak nějak jako zde :D Jeden z filmů, který se dá pustit znovu.
    Sully: Zázrak na řece Hudson
    Sully: Zázrak na řece Hudson (2016)
    7
    Film nebyl rozhodně špatný, ale mám takový pocit, že se z něho dalo vytřískat mnohem víc! Tím ale veškerá má kritika končí, protože sem milovník filmů podle skutečných událostí, takže i přes pomalejší tempo sem seděla přikovaná k sedačce a sledovala, jak to vlastně dopadne. Tom jako vždy skvělý a Aaron mu skvěle sekundoval.
    REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    9
    K tomuhle filmu lze říci jen toto: Inspirováno skutečnou událostí? Už jen to je zárukou kvality.. Skvělý obsazení? Ještě lepší, Leo je bůh, to víme všichni, ale Tom Hardy mu solidně šlape na paty a Domhnalla Gleesona znám spíš z romantických filmů, ale tahle role mu celkem sedla, je to pán herec! Kamera - vynikající! Krajina - skvostná! Děj - napínavý!
    Podfukáři 2
    Podfukáři 2 (2016)
    9
    Mně se líbila jak jednička, tak i dvojka, takže už teď se těším na pokračování :) Je fakt, že teď už člověk čeká nějakou tu kulišárnu, protože v jedničce si nikdo nebyl ničím jistý, ale děj byl kvalitní. Navíc ty jejich triky můžu sledovat pořád dokola- perfektní! Jako plus beru obsazení Redcliffa a hlavně Lizzy Caplan!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci