anytsirk

Kristýna Soukupová

Komentáře 21

Od nejnovějších
  1. My
    My (2019)
    5.5
    Do kina jsem šla s velkým očekáváním, které ale bohužel nebylo naplněno. Ze začátku ještě panovala hrůzostrašná atmosféra, ale krátce potom co se objeví dvojníci napětí odpadá a jde to z kopce. V příběhu jsou pro mne zásadní mezery a některé scény vůbec nedávaly smysl.
  2. Bohemian Rhapsody
    Bohemian Rhapsody (2018)
    8.5
    Asi jako jedno z mála jsem film neviděla v kině, ale i doma jsem si sledování užila a u závěrečného koncertu mi naskočila husina. Rami Malek zahrál Fredieho fantasticky a i zbytek hereckého ansámblu je výborný. Oceňuji i to, že poslední období Fredieho života bylo vynecháno.
  3. Osvícení
    Osvícení (1980)
    9
    Za mne jedna z nejlepších filmových adaptací knih od Stephena Kinga, řadím to hned za Zelenou mílí a Vykoupení z věznice Shawshank. Jack Nicholson je správně šílený, hudba je děsivá a skvěle natočené jsou záběry malého Dennyho, prohánějícího se po hotelu.
  4. Černí baroni
    Černí baroni (1992)
    9.5
    Skvělý film díky kterému jsem pak dostala i ke knize (která je ještě o malinko lepší). Vojín kefalín a Major Terazky absolvovali pár hodně vydařených rozhovorů, které podráždí vaše bránice hodně intenzivním způsobem. pro mě jeden z nejlepších CZ filmů vůbec
  5. Vratné lahve
    Vratné lahve (2007)
    7
    Nejak si nemužu zvyknou na Svěrákovi filmy. Zkusila jsem to, ale výsledek stejný. Film mě nedokázal vtáhnout do děje, místami jsem se vyložene nudila, na druhou stranu, pro lidi co Svěráka milijí, tohle určite bude vhodný kus. Nenadchlo ani neurazilo
  6. Predátor
    Predátor (1987)
    9
    Skvelý film, ktorý vzhľadom k tomu kedy bol natočený, dosahoval vysokej úrovne grafického spracovania. púre milovníkov klasických akčňákov povinná záležitosť. V porovnaní s dovjkou extrémny rozdiel, faktor Schwarzenegger v tomto prípade krásne zafungoval
  7. Já, Olga Hepnarová
    Já, Olga Hepnarová (2016)
    9
    Film se mi opravdu líbil, černobílé zpracování již od začátku navozuje atmosféru. Herečka v hlavní roli předvedla výborný výkon..ač je krásná, chová se a tváří tak divně, že je od začátku strašně nesympatická..Jediné co bych vytkla, je rozsah erotických scén, kterým bylo věnováno zbytečně moc času..
  8. Kingsman: Tajná služba
    Kingsman: Tajná služba (2014)
    9
    Kingsman: Tajná služba je pro mě bezva oddychová komedie, u které jsem se bavila po celou dobu sledování... některé scény jsou sice trochu přitažené za vlasy a děj občas lehce pokulhává, ale zasmála jsem a odreagovala, takže film splnil má očekávání ;)
  9. Princ a já 2
    Princ a já 2 (2006)
    1
    Očekávala jsem romantickou oddychovku, ale toto tedy opravdu ne:-D. Film hodnotím jako totální ztrátu času. Jediné co mě zaujalo, bylo prostředí natáčení..mnoho scén se natáčelo v Praze, ale ve filmu se tváří, že jde o Kodaň. Konec nemohu hodnotit, protože jsem nedokoukala.
  10. Twilight sága: Zatmění
    Twilight sága: Zatmění (2010)
    8
    Romantika, která se líbí snad každé holce a ta, která tvrdí, že ne, kecá :) :) :). Herecké výkony hlavních hrdinů jsou trochu slabší, ale o to v tomto případě nejde.... Edward je prostě boží a Jacob také není k zahození :) :) :) a ta Bella se tam nějak překousne.
  11. Harry Potter a vězeň z Azkabanu
    Harry Potter a vězeň z Azkabanu (2004)
    5
    Když jsem film viděla poprvé, bylo to pro mě strašné zklamání, hlavně co se týče obsazení herců a ztvárnění vlkodlaka. Všechny odlišnosti od knihy, mě rozčilovaly, ale už jsem si tak nějak zvykla a i když mi tento díl přijde nejslabší, koukat se na něj dá.
  12. Hříšný tanec
    Hříšný tanec (1987)
    10
    Film, který miluji již od dětství :). Úžasná romantika, skvělé výkony obou hlavních hrdinů a hudba, kterou zná snad každý. Když jsem byla na základní škole, pouštěla jsem si ho v podstatě každý den po škole:D, ale i nyní se na něj ráda podívám opakovaně:)