anytsirk

Kristýna Soukupová
119

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    My
    My (2019)
    5.5
    Do kina jsem šla s velkým očekáváním, které ale bohužel nebylo naplněno. Ze začátku ještě panovala hrůzostrašná atmosféra, ale krátce potom co se objeví dvojníci napětí odpadá a jde to z kopce. V příběhu jsou pro mne zásadní mezery a některé scény vůbec nedávaly smysl.
    Bohemian Rhapsody
    Bohemian Rhapsody (2018)
    8.5
    Asi jako jedno z mála jsem film neviděla v kině, ale i doma jsem si sledování užila a u závěrečného koncertu mi naskočila husina. Rami Malek zahrál Fredieho fantasticky a i zbytek hereckého ansámblu je výborný. Oceňuji i to, že poslední období Fredieho života bylo vynecháno.
    Osvícení
    Osvícení (1980)
    9
    Za mne jedna z nejlepších filmových adaptací knih od Stephena Kinga, řadím to hned za Zelenou mílí a Vykoupení z věznice Shawshank. Jack Nicholson je správně šílený, hudba je děsivá a skvěle natočené jsou záběry malého Dennyho, prohánějícího se po hotelu.
    Černí baroni
    Černí baroni (1992)
    9.5
    Skvělý film díky kterému jsem pak dostala i ke knize (která je ještě o malinko lepší). Vojín kefalín a Major Terazky absolvovali pár hodně vydařených rozhovorů, které podráždí vaše bránice hodně intenzivním způsobem. pro mě jeden z nejlepších CZ filmů vůbec
    Vratné lahve
    Vratné lahve (2007)
    7
    Nejak si nemužu zvyknou na Svěrákovi filmy. Zkusila jsem to, ale výsledek stejný. Film mě nedokázal vtáhnout do děje, místami jsem se vyložene nudila, na druhou stranu, pro lidi co Svěráka milijí, tohle určite bude vhodný kus. Nenadchlo ani neurazilo

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci