Profilový obrázek

Adacek

Áďák Loky K.
307

Malý kluk, který touží po dobrodružství...

Ústecký, Chomutov, Česká republika



    Nerve: Hra o život
    Nerve: Hra o život (2016)
    6
    Až děsivě pravdivý film. Film je skvělým pohledem do světa dnešní mládeže, neboť tohle nejen že by se mohlo stát, ono se to i děje... Zajímavě a hlavně originálně pojatá kamera i z pohledu uživatelů hry. Jen je škoda, že takto velmi dobrý námět nemá ještě větší závěr, který je trochu nedodělaný a možná i uspěchaný. Nevím jestli je to jen náhoda, ale podobný námět byl zpracován v knize "Erebos: hra, která zabíjí". Avšak kniha má oproti filmu lepší závěr. Každopádně doporučuji zhlédnout.
    Červená Karkulka
    Červená Karkulka (2011)
    8
    Zajímavé zpracování staré známé pohádky. Ale horor? Tak to zase ne, s vystřižením několika scén by to mohli klidně vysílat i na Déčku :D To jak se tam všichni podezřívali z "vlkodlakství" mi připomínalo táborovou hru Městečko Palermo.
    Mlha
    Mlha (2007)
    6
    Tohle že má být horor? Smál jsem se hlouposti těch lidí víc, než se bál. To, že přilétnou mimozemšťané a zabíjejí, to už tady bylo, takže očekávám něco víc než pár lidí v obchodu, kteří nám mají ukázat, jak jsou lidé hloupí. Ještě mě pobavilo, že je to film přístupný na Slovensku od 18+(a to jako proč?). Jen ten konec, ten byl dobrý...
    Pompeje
    Pompeje (2007)
    4.5
    Animace sopky moc dobrá a souboje taktéž, ale to je asi vše, co mne ne filmu nadchlo. Film ohledně toho románku je velice snadno předpovídatelný. Také se mi moc nelíbí postup sopky, stále je to nějak pomalé a postrádám zde žhavý popel, který to vše urychlý. Mohlo to být něco víc, ale je to jenom historický romanťák, jako většina historických filmů.
    Hunger Games
    Hunger Games (2012)
    7
    Hunger games je originální film, líbí se mi že nnekopíruje ostatní filmy. Herecké výkony jsou vynikající, Josh Hutcherson byl velice dobrá volba. Jennifer Lawrence mi do té role nějak nesedí, ale jen můj názor. Obdivuji pestrost kostýmů, které se opravdu povedly. Hra v aréně je i akční, pěkná podívaná. Dokonce je tam i takový malý románek, takže si i puberťačky přijdou na svý. Otevřený konec, tak snad další díly budou stejně dobré.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5