Profilový obrázek

rockystar

Ladislav Mare

Komentáře 38

Od nejnovějších
  1. Majestic
    Majestic (2001)
    10
    JIm Carrey v trochu jiné roli než ho známe. A opět skvělý výkon. Pěkný film, dobré téma... Stejně jako u nás se dělali zátahy na pravici v USA se dělali na levici a to je bohužel fakt...
  2. Anna Karenina
    Anna Karenina (2012)
    3
    Když američani točí ruskou knížku nemůžeme se divit, že film ztratí tu ruskou vůni, ten pravý prožitek, který je cítit v knize se s filmem vytratil.
  3. Habermannův mlýn
    Habermannův mlýn (2010)
    1
    Co se týká herců tak dobrý. Co se týká tématu hooodně ubohé. No jo chudinky náckové mi jim tady ubližovali. Kdo si pustí Lidice a pak tohle tak bude hrdě volat a lačnit po pomstě. Hold není se lidem čemu divit. A židovku by nenapadli to byla dost blbost.
  4. Červený drak
    Červený drak (2002)
    10
    Norton a Fiennes? To je pak jasné, že z toho bude skvělý film. Lepší jak Hanibal a na stejné úrovni jako Mlčení jehnátek. Napjetí od začátku do konce a úžasný konec. Tohle si zaslouží jedině 100 procent.
  5. Jak na věc
    Jak na věc (2002)
    10
    Nick Hornby... co dodat. Jeho knihy se krásně čtou a na tenhle film se krásně kouká. Nicholas a Hugh jsou skvělí herci a celé téma filmu je dokonalé. Miluji anglický humor a tady je ho požehnaně.
  6. Sirotčinec
    Sirotčinec (2007)
    5
    Čekáte, čekáte a pak nakonec máte otevřenou tlamu dokořán. Dalo by se říct,že to jediné na tomto horor,který je spíše detektivkou, kde to dítě vlastně je?,je až samotný závěr.
  7. Druhá nebo první
    Druhá nebo první (1998)
    10
    Nádherný film. Moc pěkné herecké výkony a to jak u hvězd jako je Julia Roberts, Ed Harris, Susan Sarandon. Ale i od mladých až dětských herců. Předevsím maléh Liama.
  8. Hannibal
    Hannibal (2001)
    10
    Julianne Moor jako Claris nic moc... Jinak byl film skvělý o trošinku horší než mlčení jehňátek. Například mi zde vadilo, jak Claris Hanibala téměř omlouvala.
  9. Marley a já
    Marley a já (2008)
    10
    Nádherný film, který si ale znova nepustím. Jelikož když přijdeme o psa je to velká ztráta a tenhle film nám rozvrtá zahojenou ránu. Ale jinak je to opravdu moc pěkný film. Velice si ho vážím.
  10. Anděl Páně
    Anděl Páně (2005)
    10
    Konečně pěkná,vtipná pohádka. 21. století znamenala pro český film samé pitomé pohádky. Nyní díky Strachovi jsme se konečně dočkali kvalitní pohádky po tolika letech. Jsem vážně rád za to, že Jiří Strach existuje.
  11. Dokonalý smysl
    Dokonalý smysl (2011)
    9.5
    To je tak skvělý námět... Silný zážitek a skvělé herecké představení. Film jsem sledoval jako v transu od začátku do konce. A na konci jsem asi ještě pět minut jen seděl a koukal s tlamou dokořán. Opravdu síla... AŽ z toho šla husí kuže.
  12. Narozen 4. července
    Narozen 4. července (1989)
    10
    Tohle je prostě bomba. Oliver Stone se nebojí šlápnout do vosího hnízda a to na něm moc obdivuji. Amerika se svojí armádou se má jít vycpat. Tolik utrpení co přináší ne jen ostatním, ale i svým lidem. Úžasný výkon Toma Cruise.
  13. Vrásky z lásky
    Vrásky z lásky (2012)
    10
    Jirka Strach natočil krásnou lehkou komedii, s prvky romantiky na kterou se já mohu dívat několikrát. Vlastně stále a pořád. Skvělé herecké výkony, skvělý scénář Marka Epsteina a skvělá režie Pana Stracha. Těším se na jeho další počiny.
  14. O život
    O život (2008)
    0
    Nudné, trapné a špatně. Vojta Kotek se tu příliš neukázal. Na to, jak si myslím, že to tenhle mladík dotáhne daleko, mi tu ukázal abych si ještě počkal, že se neblýskne tak rychle jak jsem čekal. Nu vtipy opravdu žádné, jen nechutné haha poznámky. A útěk od nikam, nikam,
  15. Poslední výkřik
    Poslední výkřik (2012)
    0
    Jak tento muž pan Zelenka může vůbec si dovolit točit filmy. A jak mu někdo může na to dát peníze... Děs a hrůza. V životě jsem nic horšího neviděl. Kdyby takhle točili studenti na FAMO a FAMU, tak bychom byli už opravdu v pr...
  16. Kde padají hvězdy (1996)
    10
    Já ten seriál prostě žeru a můžu se na něj koukat stále dokola. Přesně tak krásná léte, bez FB, PC, mobilů. Jen příroda a dětská touha po dobrodružství. A nenudili jsme se. Seriál si myslím, že není nijak filmařsky dokonalý, ale je to pohodička, která Vás nenaštve, ale potěší.
  17. Medvídek
    Medvídek (2007)
    7
    Ale tak jo. Jsem se i zasmál. Trošku jsem film prožíval a v závěru se spokojil s koncem. Plno hereckých hvězd, které splnili co se od nich očekávalo. Takže jsem byl celkem spokojený. Skvělý výkon Kláry Issové, která mi film od filmu jen dokazuje jak skvělou herečkou je. A jak se narozdíl od své sestřenice Marty na ni dá dívat, myslím z profesionálního pohledu, ovšem i z toho druhého.
  18. Nestyda
    Nestyda (2008)
    0.5
    Ne prosím už ne. Macháček to řekl jasně. Jednou? Tak ano jednou se kouknu, co to ten Hřebejk uvařil, ale dvakrát už vážně NE. Film mě nepotěšil, nudil a urážel zároveň. Dávám málo procent a doufám, že se na něj brzo zapomene.
  19. Nevinnost
    Nevinnost (2011)
    8.5
    Konečně krimidrama, které se v české kinematografii po roce 89 povedlo. Až dokonce jsem zůstával napnutý no a závěr mě doslova vyrazil dech. Opravdu moc chválím.
  20. Kawasakiho růže
    Kawasakiho růže (2009)
    1
    Film, který si moje srdce nezískal. Všichni v něm mi přijdou hrozně moc ublížený. Postavy jen fňukají a znova a znova si otvírají rány.
  21. Svatá čtveřice
    Svatá čtveřice (2012)
    0.5
    Asi jsem někde udělal chybu, ale film jsme nějak nepochopil. Přišlo mi to celé zmatené, nechutné, jednoduché a amatérské. Vieweg umí napsat námět k dobrému flmu, ovšem ne vždy. Jeho knihy jsou špatným vtipem a aspoň se to dá omluvit na celkem zdařilých filmech. Zde se, ale nedá omluvit nic.
  22. Bratři Lví srdce
    Bratři Lví srdce (1977)
    5.5
    Krásná dětská knížka. Bohužel film se Švédům moc nepovedl. Jonathan má být krásný chlapec, ale herec, který ho hraje se ke slovu krásný moc přirovnat nedá. Třešničku nepovedeného filmu tomu všemu dodává český dabing, kdy již zmíněnou postavu dabuje starší muž.
  23. Božský Bruce
    Božský Bruce (2003)
    6.5
    Jim Carrey mě téměř vždy dokáže rozesmát. Výjimkou není ani tento film,kde se směji od začátku do konce. Moc dobrá komedie. A zase moc dobré téma.
  24. Vůně vanilky
    Vůně vanilky (2001)
    10
    Tak správně nadýchaný televizní film. Lehký a lehce stravitelný. Skvělé herecké výkony tehdy ještě manželů Pana Dvořáka a Paní Munzarové.
  25. Musíme si pomáhat
    Musíme si pomáhat (2000)
    10
    Pan Polívka jak ho moc neznáme. Pěkný snímek, který Vás asi nedojme, ale něco ve vás po shlédnutí zůstane. V tomto filmu si na své přijdou téměř všichni.
  26. Pelíšky
    Pelíšky (1999)
    9
    Dala jsi ty lžičky Marie? Česká komedie, která se stala pro naši kinematografii již klasikou a je jen málo čechů, co by nikdy Pelíšky neviděli. Je to pěkná komedie, kterou mám sám rád, plná dobrého humoru a skvělých hlášek a navíc s dost dojemným koncem, kdy za zvuků tanků a letadel hraje česká hymna až máte pocit, že to byl konec světa, ten rok 68. a ejhle nebyl. Ale tvůrcům se povedlo to čeho chtěli docílit.
  27. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    Tak, co tady komentovat. Skvelý film, krásný, veselý a smutný zároveň. Tom naprosto dokonale zvládnul úlohu Foresta. Nikdy v tomto filmu snad nezahrál svoji roli špatně. Naprostá jednička mezi oddechovými filmy.