Jiza

Jiřina Dudová

Komentáře 21

Od nejnovějších
  1. V oku tornáda
    V oku tornáda (2014)
    7
    Skvěle zpracovaný film s děsným scénářem. Katastrofické filmy mám ráda a jsem ochotna u nich ledacos odpustit ale ty monology o životě prostě nesnáším. Já chci blesky, létající domy a krávy, ne slyšet výčet všech pitomostí, kterých se kdo v životě dopustil.
  2. Everwood
    Everwood (2002)
    8
    Společně s Cestou vzhůru to byl můj teenage seriál z kterého si stále pamatuji hlavní postavy :-) Samotný děj není příliš originální a postupem času dost slábne ale i tak je to pro men srdcovka :)
  3. Bacha, kouše!
    Bacha, kouše! (2009)
    3.5
    WTF? Co to bylo? jsem zvyklá koukat na divné filmy ale tohle bylo i na mě moc. nenašla jsem si v něm vůbec nic zajímavého. Drsný humor podle mého vypadá jinak.
  4. Wanted
    Wanted (2008)
    8
    Comicsovou předlohu neznám, na film jsem koukala pouze se znalostí několika hlavních herců. Ve filmu je několik velmi zajímavých scén, které si ráda dám opakovaně. Jedná se o akční film se skvělou kamerou. Škoda některých těch až přehanných scén ale to k filmu tohoto žánru patří.
  5. Looper: nájemný zabiják
    Looper: nájemný zabiják (2012)
    7.5
    Já vám nevím ale od sci-fi čekám víc. Nápada ani provedení není špatné, herecké obsazení mi taky nevadí ale přece jenom tomu filmu něco chybí. Možná lepší scénář? Některé dialogy mi připadají jako improvizace, i když co čekat od bandy nájemných zabijáků?
  6. Gulliverovy cesty
    Gulliverovy cesty (2010)
    6
    Toto filmové zpracování známé knižní předlohy se mi velmi líbilo. Jack Black je řízek a celý film je v jeho režii. a vůbec všichni herci obsazení v tomto filmu jsou skvělí!
  7. Správci osudu
    Správci osudu (2011)
    7
    Film se zajímavou zápletkou a akčním provedením. Jedinou chybu vidím v Mattovi Damonovi ale to je asi mojí osovní averzí vůči tomuto herci. Emily Blunt překvapila svou éteričností.
  8. Na hraně zítřka
    Na hraně zítřka (2014)
    9
    Tenhle film jsem si velmi oblíbila i přes mojí averzi vůči Skřeťákovi Cruisovi :) Nápad sice není zas tak originální (co v dnešní době je, že?) ale celý film jsem si užila. Všimli jste si jak Cruisovi nejde hrát pasáže kde není za největšího borce? :D
    • skvělé sci-fi, ve kterém nechybí humor
    • zajímavý i když ohraný námět
    • Emily a Bill
    • ve filmu nechybí vlajka ČR :D
  9. Hunger Games: Vražedná pomsta
    Hunger Games: Vražedná pomsta (2013)
    Jako fanynka knižní předlohy jsem z druhého dílu opravdu nadčená :) Film má velmi spád, vizuálně je skvěle provedený a co je nejdůležitější většinu filmu nevíte kdo je ten opravdu nepřítel (:D)! Ne, jak jsem již psal v jiných komentářích Jennifer obdivuji a tenhle film můj obdiv k ní jen prohlobil. Její herecký výkon je neuvěřitelný a pochvalu zaslouží i její stylisti a kostyméři. Trocha té romace filmu vůbec neublížila stejně jako socio-politický podtext. Naopak, filmu to dle mého dodalo hloubku. Jedinou chybičkou, kterou na filmu vidím je ten rok čekání na pokračování :). Film vřele doporučuji!
  10. Nedotknutelní
    Nedotknutelní (2011)
    7.5
    O tomto filmu jsem toho slyšela mnoho (opravdu mnoho) a taky jsem si od něj mnoho slibovala, až příliš mnoho :). Překvapivě jsem byla zklamána, velmi zklamána. Film je zajímavý, místy vtipný i smutný, ale dle mého to není žádný zázrak. pro fanoušky tohoto tématu doporučuji shlédnout film Uvnitř tančím. ;)
  11. Terapie láskou
    Terapie láskou (2012)
    8
    Jennifer, Jennifer, jak já tě zbožňuju a když se dáš do kupy s Bradleyem běhajícím v pytli na odpadky, jste nepřekonatelní :). Oskar za hlavní ženskou roli je dle mého skromného názoru zasloužený. Film umí rozesmát, dá Vám důvod k zamyšlení a jste-li romatické duše jako já, tak Vás i rozpláče (kam se závěrečný tanec z Hříšného tance hrabe).
  12. Světová válka Z
    Světová válka Z (2013)
    8
    Miluju zombie filmy! A miluju když můžu u televize kometovat jednotlivé počiny herců a říkat jak jsou blbý a proč neudělají tohle nebo tamto. Ale u tohodle filmu jsem se zdržela podobných komentářů. Hlavní postavy z velké části reagují přesně tak jak bych v podobné situaci (alespoň si myslím) ragovala já :) Poměrně inteligentní mrtví nepřátelé vršící se do ohromných výšek jsou jen třešničkou na dortu. I když celkový dojem trochu kazí Bredík, neboť od té doby co je součástí dua Brangelina mu nevěřím žádnou roli. :) I přes to vřele doporučuji!
  13. V zajetí démonů
    V zajetí démonů (2013)
    9
    Já teda nechápu co je na tom filmu tak strašidelného, nebo jsem již tak otrkaná? Film se mi líbil ale jako nejstrašidelnější film bych ho asi neoznačila :-)
  14. Mrtvá nevěsta Tima Burtona
    Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005)
    10
    Každý má film na který se koukne má-li splín, tohle je ten můj. Miluji svět ve stylu Tima Burtona. Graficky velmi povedená podívaná s detailně promyšlenými postavami jejiž charisma je nepopíratelné. Písně ve filmu nenudí a krásně doplňují děj:).
  15. Střihoruký Edward
    Střihoruký Edward (1990)
    9
    Žádný film s Deppem ve mě nezanechal takový pocit jako tento. Skvělý začátek spolupráce TB a JD. Opět nádherně provedené kostými, skvělá hudba a temné prostředí. Mám ráda tento film ale vadí mi, že přes slzy z něj povětšinou moc nevidím :). P.S.: Kdykoliv někde vidím vodní postel, vzpomenu si na tento film