Profilový obrázek

mkubalikova

Martina Kubalíková
313

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Středočeský, Praha-západ, Česká republika



    Blade Runner 2049
    Blade Runner 2049 (2017)
    10
    Velmi pomalé tři hodiny, které jsem si ale hrozně užila. V kinech nový Blade Runner vyhoří, protože je natočen v duchu prvního filmu, který se stal kultem, ale v době uvedení do kin moc neoslnil. Tohle není pop-corn, ale sci-fi se srdcem a silnou myšlenkou a já jsem šťastná, že tvůrci měli odvahu to takto natočit!
    Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
    Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017)
    7
    Tohle mě hodně bavilo! V porovnání s pátými Transformery je páté pokračování Pirátů naprosto brilantní podívanou. Děj funguje, nováčci jsou zajímaví a koukatelní, Keira a Orlando mají svůj happy end a Johnny Depp nemá tolik prostoru, aby byl otravný.
    Vražda v Orient expresu
    Vražda v Orient expresu (2017)
    9
    Paráda! Moje prvotní obavy byly zbytečné, Branagh to natočil s pokorou a láskou k předloze a zabalil do opojného až pohádkového vizuálu. Evidentně si užil i roli před kamerou, jeho Poirot je jiný, ale strašně mě bavil. Pokračování bych dala s velkou chutí.
    Padesát odstínů temnoty
    Padesát odstínů temnoty (2017)
    3
    Pokus o děj figuruje jako výplň mezi sexuálními epizodami, které následují v pravidelných intervalech, kdy hlavní aktéři se ani nepokouší hrát, či jen předstírat, že je to baví. Fakt je mi Dornana líto, ten kluk docela hrát umí, snad se mu jednou podaří z téhle soft-porn brakové škatule vymanit.
    Rychle a zběsile 8
    Rychle a zběsile 8 (2017)
    8
    Jo, jo, já tuhle partu kluků (a holek) s rychlými autíčky (náklaďáky, transportéry, tanky...) mám prostě ráda. Plus Jason Statham, který by se měl definitivně vykašlat na vážné role a točit jenom komedie. Krade si všechny scény pro sebe. Oddechovka, popcorn, vytuněná zábava s nohou nonstop na plynu. A pusa od ucha k uchu celý film. I tohle člověk občas potřebuje!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci