K.Monika

Komentáře 12

Od nejnovějších
  1. Mike i Dave sháněj holku
    Mike i Dave sháněj holku (2016)
    7.5
    Fajn oddychová komedie, která pobaví, ale kterých je dnes spousta. Je to o tom, abychom se pořádně zasmáli a odreagovali. Herecké obsazení je v pohodě. Čtveřice: Zac Efron je vtipný, a v pohodě zvládá zahrát všechno co je potřeba. Adam DeVine hraje sympatáka, Anna Kendrick je talentovaná, Aubrey Plaza je sexy a je s ní prostě hodně srandy.
  2. Jak přežít single
    Jak přežít single (2016)
    7
    Od tohoto filmu zase tak moc nečekala,ale příjemně mi překvapil. Herecké výkony byly suprové. Film uteče, ani člověk nemá pojem o čase. Vtipný scénář. Také bych čekala jiný konec, ale ne všechno musí jít tak, jak si přejeme, i když je to jen ve filmu. Určitě ale doporučuji.
  3. Matky na tahu
    Matky na tahu (2016)
    8
    Tahle komedie je pro všechny věkové kategorie. Každý se neuvěřitelně pobaví. Nasmějete se od začátku do konce. Herecké představitelky postav si výborně poradily se svými postavami. Určitě je to zážitek na odreagování, vřele doporučuji. Zkrátka ze života.
  4. Řachanda
    Řachanda (2016)
    5.5
    Na novou pohádku jsem se ráda podívala, ale vidět ji můžu zase až za "delší" dobu, pohádky natočené dříve jsou lepší.
  5. Bohové Egypta
    Bohové Egypta (2016)
    10
    Pro mě úžasná podívaná, efekty, nápad - prostě super. Já naopak nemám moc ráda krátké filmy a tento není dlouhý, protože vtáhne diváka do děje. Šla bych znovu do kina.
  6. Kmotr
    Kmotr (1972)
    10
    Tento film vždycky vtáhne diváka do děje, úžasně natočený, herecké obsazení přesvědčivé.I když je dlouhá doba od natočení filmu, stále oslovuje velkou spoustu diváků. Vždycky se na tento film ráda znovu a znovu podívám.