Profilový obrázek

TerkaCZ

354

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Pouto
    Pouto (2017)
    6
    Za mě velmi zajímavé a poutavé psychologické drama, jehož průběh diváka možná i docela překvapí. Někdo by mohl říct, že je tento film spíš divný, pravda, může to tak místy působit. Pokud se zajímáte o téma mentálního onemocnění a vztahu mezi dvojčaty, určitě je to zajímavý mteriál. Má své mouchy, určitě by se dal potenciál filmu více využít, ale něco ve mně zanechal.
    Lék na život
    Lék na život (2016)
    6
    V prvním momentě jsem byla okouzlena prostředím, kde byl film natáčen. Čekala jsem, že to bude spíše takový podivnější kousek, sem tam ne úplně příjemný. A tak tomu i bylo. Občas to bylo až nechutné. Nadcházející děj je v něčem docela předvídatelný, ale to mi u tohoto konkrétního snímku zas tolik nevadilo. Nevím, jestli to bylo atmosférou a žánrem, ale sledování se mi místy táhlo, kdyby byl film kratší, ani bych se nezlobila. Z prostředí léčebny znám i lepší filmy, ale i tak bych tento doporučila - není to ale snímek pro všechny.
    To Kapitola 2
    To Kapitola 2 (2019)
    6
    Po zhlédnutí prvního dílu, pro mě toto druhé pokračování bylo velkým zklamáním. Očekávala jsem od něj tedy mnohonásobně víc, hororvé scény mi přišly spíše k smíchu, celý film pro mě zachránily herecké výkony. První film měl lepší atmosféru. Ocenila bych i kratší stopáž.
    Spider-Man: Homecoming
    Spider-Man: Homecoming (2017)
    7.5
    Již 3. pokračování Spider-Mana, tentokrát zakomponován do Marvel universa. Tentokrát nezklamal. Záporáci povedení, celkově zdařilá práce s nápady. Super hudba. Humor.I překvapivá scéna s temnym podtónem. Je super, že je v roli Petera P. normální puberťák a přitom to není vyložene stupidní.
    Popelka
    Popelka (2015)
    7
    Určitě jedna z povedenějších verzí Popelky. Je to okouzlující, nemusíte si kupovat bonbonky, protože sladké je to dost, fanoušci GOT mohou jásat za obsazení Richarda Maddena do role prince.Celkově jsou herci velmi dobře vybráni.Rozhodně neurazí...a šaty měla Popelka fakt nádherné.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci