Eradancz

100

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Jihomoravský, Blansko, Česká republika



    Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)
    9
    Takze tentokrat je to podle meho nazoru absolutne nejlepsi dil z cele te serie osmi filmu. Sice ta bitva o bradavice mohla byt delsi a cely to mohlo byt vic podle knizky protoze v knice na konci bojovaly i kentauri a obri myslim znovu taky. A taky je tam par nelogickych veci treba jak se mohla harryho a voldemortova hulka na konci spojit kdyz uz nemely hulky se stejnym jadrem.
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010)
    7.5
    Tak tenhle dil je podle meho mazoru asi tedy spis urcite nejhorsi. Nevim proc to rozkouzkovali mohly to udelat dlouhy tri a pul hodiny a udelali by lip. Obcas je tenhle dil nudny. Ale jen obcas. Jinak je to porad zabava je tu par docela povedenych akcnich scen treba v Godrikove dole souboj s tou ,,starenou". A pal finale se taky celkem povedlo.
    Harry Potter a Princ dvojí krve
    Harry Potter a Princ dvojí krve (2009)
    8.5
    Podle me druhy nejlepsi dil harryho pottera. Sice me nastvalo ze ten konec nebyl jak v knizce. V knizce se dyl bojovalo na konci. Bojovala tam brumbalova armada a ronova bratra ted nevim jak se menuje ale objevi se az v prvni casti sedmicky pokousal vlkodlak Sedohrbet. Ale jinak se mi to moc libilo hodne dobrej dil .
    Harry Potter a Fénixův řád
    Harry Potter a Fénixův řád (2007)
    8.5
    Podle meho nazoru je tenhle dil na stejno s veznem z azkabanu. Trosku mi ale vadila delka. Mohli to klidne vytahnout na dve a pul hodiny. Protoze v knizce bylo mnohem vic veci. Vic akce a taky neake stare postavy treba Zlatoslav Lokfart nebo jak se to pise. A taky tam byla zajimava cast ministerstvu kouzel kde vahaly jestli tam je voldemort se siriusem nebo ne a zacali to harrymu davat na jevo.
    Harry Potter a Ohnivý pohár
    Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)
    7.5
    Tak ctyrka harryho pottera je o trosku 5% horsi nez trojka. Tentokrat asi nejakcnejsi dil nemyslim tim celkove ale za ty prvni ctyri dili. Ale v tohle dilu jsou videt mezery v deji. Ten film je moc kratky i kdyz trva skoro dve hodiny a pul. Knizku jsem cetl. Treba tam nedali ten famprpalovy turnah. Kdyz mel zacit uz byli davno pryc to me celkem nastvalo ale porad se mi to libilo ale je to druhy nejhorsi dil.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci