Profilový obrázek

Percabeth

454

Jsem velký fanda Percyho Jacksona a fantasy filmů jako je Hunger Games, Harry Potter, Mortal Instruments a Narnia.. :) Mezi nejoblíbenější skupiny patří Florence and the Machine.. Zpěvačka Iameve :) Nejoblíbenější seriál je Lost a Simpsonovi :) Mezi nejlepší knihy patří Percy Jackson, Konyvran, Upíří Deníky, Harry Potter ;)

Moravskoslezský, Opava, Česká republika



    Zlatá mládež
    Zlatá mládež (2013)
    9.5
    Tento film mě zaujal, protože je natočený podle skutečné události a taky proto, že tam hraje Emma Watson, jinak bych si to asi nestáhla :D Z filmu plyne velké ponaučení, které by mohlo ovlivnit všechny, co tohle někdy dělali, nebo dělají. Jinak film byl skvělý. Líbila se mi tam docela ta směska písní.
    Ledové království
    Ledové království (2013)
    10
    Úžasné! hudba, postavy i děj! všechno skvělé! :D určitě se na to koukněte! :D mě se nejvíce líbila Anna a sněhulák Olaf :) z písní je pěkná "Let it Go" tu si musíte poslechnout :) a děj? to se koukněte sami :D
    U Konce světa
    U Konce světa (2013)
    10
    Skvělé! To s roboty (panáky) nebyl špatný nápad. Martin Freeman, Simon Pegg, Nick Frost, Paddy Considine a Eddie Marsan jsou skvělí :) líbil se mi ten konec.. :) koukněte na to, je to úžasný rodiný film, který by měl nadchnout všechny :D
    Hobit: Šmakova dračí poušť
    Hobit: Šmakova dračí poušť (2013)
    10
    Úžasná byla každá scénka.. Měla jsem z toho zvláštní pocit ;) nejhorší byli ti pavouci protože já je nemám moc v lásce a v kině jsem se u nich lekla ;) Nic moc mi na tom filmu nevadilo, všechno bylo skvělé.. Elfi, skřeti, trpaslíci, Jezerní město.. všechno :) i Gandalf ;) Pokud by někdo uvažoval o tom, jestli jít do kina, ani nad tím neuvažujte.. prostě jděte!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci