Profilový obrázek

spacino

Komentáře 39

Od nejnovějších
  1. Cesta
    Cesta (2009)
    1.5
    Celkově jsem čekal od toho filmu víc, hlavní postavy jdou, snaží se přežít, nikoho si k sobě nepřipustí a konec mě taky nějak neoslovil.
  2. Živí mrtví: Počátek konce
    Živí mrtví: Počátek konce (2015)
    5
    Podle toho, co jsem před shlédnutím četl, tak to měla být bomba. Psalo se tam, že ve vysvětlení jak vznikla nákaza je obrovský potenciál, já souhlasím, ale rozhodně ten potenciál nevyužili! Přišlo mi to celkem nudné, žádné napětí, co se asi tak stane, prostě nic.
    • Scénář
  3. Zmizelá
    Zmizelá (2014)
    7.5
    Film byl napínavý, jen ten konec filmu mě zklamal. Připadá mi, jako by nevěděli, jak ten příběh ukončit.
    • Rosamund Pike
    • Ben Affleck
    • posledních 15 minut
  4. Crash
    Crash (2004)
    5
    Tento film jsem viděl celkově dvakrát. děj z předchozího dívání jsem si nepamatoval a nenadchl mě ani podruhé. Pár scén je v tom dobrých, ale to je tak všechno.
  5. Ladíme!
    Ladíme! (2012)
    6
    Celkem to šlo, až na ten závěr. Čekal jsem, že se tam rozjede pořádná šou, ale ono nic. Líbilo by se mi, kdyby tam dali nějakou pecku od nějakého DJ.
  6. jOBS
    jOBS (2013)
    7
    Vím, že tento snímek má zachycovat především Steve Jobse,ale podle mě tam měli dát větší propojenost s jeho parťákem, nebo se aspon na konci zmínit, co dělá. Asi to mohlo být zpracované líp. Navíc se mi zdá, že v tom ději byly šílené skoky, no jasně, když Steve nebyl v applu, tak tam mohli třeba ukázat víc, čím se apple zabíval, když upadal. I delší stopáž by mi za podívání stála, je to historie.
  7. Máslo
    Máslo (2011)
    6.5
    Už vidím, jak striptérka podporuje černou holku :D. Nejlepší herecký výkon bych řekl, že měla mrcha :D
  8. Jeskyně
    Jeskyně (2005)
    3.5
    Pod kategorii horor si představuju něco, čeho se budu bát nebo se aspoň leknu. U tohoto filmu se vůbec nestalo. Shlédnout se to dá, ale že bych tento film někdy vyhledával, to se nestane.
  9. Terapie láskou
    Terapie láskou (2012)
    6.5
    Není to úplně typický americký romantický film, až na ten konec, což je jeho plus. Dokážu si představit, že bych se na ten film znovu koukl, ale určitě bych ho nevyhledával.
  10. Bezpečný přístav
    Bezpečný přístav (2013)
    8
    Zavraždila hlavní představitelka někoho nebo co jí kdo udělal? Tak tuto otázku jsem si pokládal, byl jsem velmi zvědav na odpověď co se vlastně stalo. Jen mě zarazila jedna z posledních scén, očekával jsem, že jí policie vyslechne.
  11. Tísňová linka
    Tísňová linka (2013)
    8
    Film byl napínavý, byl bych i věřil, že se něco takového může dít ve skutečnosti. Nicméně, pár zcén se mi zdálo docela nepravděpodobných. Po půl roce se čistě náhodou dostane operátorka(Halle Berry) k telefonu a narazí na stejného pachatele, žádný hovor před tím. Pak je tu telefon spadlý do bunkru. Pokud by byl telefon funkční po pádu z několika metrů, tak bych vylezl ven zavolat, ale pochybuju, že by to telefon vydržel. Kdyby to tak natočený nebylo, nebyl by zajimavý konec. Určitě se na to zas někdy podívám.
  12. Spring Breakers
    Spring Breakers (2012)
    3.5
    Při koukání na tento film jsem si připadal, jako bych byl opilej a přitom jsem neměl ani doušek alkoholu. Moc dobře sestříhaný to neni, přeskakujou z jedné scény do druhé. Dialogy se velmi často během půlminuty opakuýjí. Herečky takovýhle film nezachrání, ikdyž jim to v plavkách sluší. Kdyby to mělo místo 94 minut 60 minut, bylo by to určitě lepší.
  13. Skrytá identita
    Skrytá identita (2006)
    8.5
    Film se mi líbil, akorád se mi zdá, že hlavní hrdinové tohoto filmu Leonardo DiCaprio a Matt Damon jsou si moc podobní, furt jsem musel přemýšlet, který je který a na jaký straně vlastně je. Na tomhle filmu je vidět dnešní společnost. Všichni jsou zkorumpovaný.
  14. Dům
    Dům (2011)
    4.5
    Ke shlédnutí tohoto filmu jsem se rozhodl podle hodnocení a je vidět, že to vždy nemusí být směrodatný. Chyběl tomu náboj.
  15. Vysoké podpatky
    Vysoké podpatky (1991)
    3.5
    Prvních 50 minut to bylo nezáživný, pak to začalo mít děj. Přeskakování děje bez nějakého posunu nebo vysvětleni. Víckrát to vidět nemusím.
  16. Norbit
    Norbit (2007)
    3.5
    Dalo se na to mrknout, ale žádný extra děj to nemělo. Tento film může být v klidu používaný jako kulisa k nějaké další činnosti.
  17. MacGyver
    MacGyver (1985)
    7.5
    MacGyver je takový ferda mravenec, který všechno zná, všechno umí. Umí udělat bombu skoro ze všeho, ale zbraně nesnáši. V kapse má vždy kapesní švýcarský nůž. Občas má prázdnou tašku na věci, které najde po cestě.
  18. Psycho
    Psycho (1960)
    5.5
    Psycho podle mě neni HOROR!!! Od tohoto filmu jsem očekával, že to bude kvalitní horor, když je tak dobře hodnocený. Nicméně první půlka filmu mi přišla úplně zbytečná, nechápal jsem ve výsledku, proč tam ta hlavní postava byla sledovaná policajtem, když to s ním nemělo vůbec žádnou souvislost. Chápu, musela vyměnit auto, aby jí nenašli, ale to stačilo, aby přijela do bazaru vyměnila auto. Druhá polovina byla lepší, napínavá, ale horor tento film neni. I u Nekonečného příběhu se člověk bojí a leká víc :D, než u tohoto filmu.
  19. Zohan: Krycí jméno Kadeřník
    Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008)
    8.5
    Tento film je tak blbej, až je ve skutečnosti senzační. Kámoš tento film původně jen poslouchal, ale při tom celý film měl otočenou hlavu na TV, aby viděl, co se tam děje. Když jsem se ho po skončení filmu zeptal, proč se neotočil celej, tak řekl že ho bude nejspíš bolet za krkem :D
  20. Candyman
    Candyman (1992)
    10
    Tenhle horor jsem poprve viděl, když mi bylo asi tak 10 let, byl boží. Abych mohl usnout musel jsem si pustit rádio. Dlouhou dobu jsem tento film nemohl sehnat, asi po 12 letech jsem si ho pustil znova a musím říct, že je to nejlepší horor, jaký jsem viděl. Supr děj a hlavně podmanivá hudba, která ten horor povyšuje nad ostatní horory.
  21. Kdo je tady ředitel?
    Kdo je tady ředitel? (2006)
    0
    Na to, že to má být komedie, tak to nebylo moc vtipný.Amaterští herci by to zahráli líp, a ještě by se u toho člověk potrhal smíchy. Po 45 minutách jsem to vypnul, to má být komedie????
  22. Muži, kteří nenávidí ženy
    Muži, kteří nenávidí ženy (2009)
    10
    Do tohoto filmu(triologie) se mi vůbec nechtělo, jenže na něj došlo, když jsem nevěděl na co koukat. Tenhle film mě úplně uchvátil, jak byl napínavý a nedovolil mi se od něj odtrhnout, ale nejvíc mě dostalo, že se mi nikdy nepovedlo odhadnout, co bude následovat. Oprávněně se tedy dostal na mých 100% v tomto žánru. Druhý díl této triologii mírně ubral, ale třetí díl zase stoupl ke své laťce.