Profilový obrázek

Nevka

Lukáš Nevídal
1 503

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Moravskoslezský, Bruntál, Česká republika



    Chůva na zabití
    Chůva na zabití (2017)
    8
    Tak tohle je jasné guilty pleasure. Nic moc jsem od toho nečekal, a přitom jsem dostal naprosto všechno. Nechutné vraždy, zábavný vztah kluka s chůvou, absurdní dialogy a naprosto šílený scénář. Jasně, není to nic světoborného, ale na to se nikdo ptát nebude, protože takhle luxusně jsem se už dlouho nepobavil.
    Deadpool
    Deadpool (2016)
    9
    "T-Rexe se každý bál..." Deadpool nezklamal. Netradičním pojetím příběhu proplétaném s flashbackovým originem a humorem jsem se neměl šanci nudit. Hudba parádně pasovala a dodávala jednotlivým scénám grády. Těším se, až to Wade naplno rozjede v dalším dílu bez časových omezení, které byly nutné k vysvětlení jeho původu. PS: Rozhodně kolem sebe nehážu bordel a uklízím! Čestný skautský.
    Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    8
    Marvelovská imaginace nejvyššího kalibru. Strange je sympaťák, a pokud bereme za hlavního padoucha Dormamu, tak si nemám na co stěžovat. Momentálně jsem jen rozpolcen, co mám radši. Plášť Doctora Strange, nebo Harryho Pottera? P.S.: Příště doufám v důmyslnější příběhový oblouk, který tady trochu scházel (ač jsem překvapen, jak moc mi to nevadilo).
    Jessica Jones
    Jessica Jones (2015)
    8.5
    Marvel se toho nebojí. Neskrývaná brutalita na každém rohu (až se někdy obracel žaludek i mně), netradiční hrdinka a všudypřítomná psychóza. Záporák se povedl a má co nabídnout. Intro opět jako u Daredevila poutavé a celkově to mělo švih. U Jessicy jsem každopádně jako u ničeho jiného měnil hodnocení. Ve většině případů byly epizody atmosférické a skvělé, ale několikrát mě to vůbec nebralo... Ale ve výsledku jsem dostal fantastický zážitek, který jsem neočekával.
    Fantastická zvířata a kde je najít
    Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
    7.5
    První shlédnutí bylo ovlivněno mrazením po HP a nadšení bylo také mnohem větší. Na druhý pokus už se film přeci jen místy táhne, ale hlavně Goldie s Jacobem stále dokonalí. Nelogičnosti se po pochopení světa téměř nevyskytují. Detekovaní tvorové: Třaskavec, polovid, rotulice, hrabák, kůrolez, měsíčník, tlustobřich, okamie, bouřňák, obskuriál, pastelníček, nundu (o tom mám vzhledem k jeho nebezpečnosti pochybnost, zda se opravdu jedná o něj), pětinoh/akromantule, ďasovec, swooping evil (klouzající zlo), mečoroh a hrboun.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci