Boldrick

Karel Thomson
310

Jsem obyčejný filmový konzument. Filmům po technické stránce nerozumím a ani nechci, takže všechno co napíšu se týká hlavně příběhu. To, že někdo hraje špatně poznám hned jak o tom někdo napíše. A ještě musím zmínit, že mne dokáže překvapit konec i v Obušku z pytle ven. Takže asi tak berte mé komentáře, které jak doufám a vás vůbec nezajímá, budou přibývat.

Středočeský, Praha-východ, Česká republika



    Bohemian Rhapsody
    Bohemian Rhapsody (2018)
    5
    Žužu pohádka o slavné kapele, lehce inspirovaná skutečností. Jinak nic, těšil jsem se na něco z Freddiho vyrovnávání se s nemocí nebo něco takového. Nic. Tohle byl dlouhý videoklip o Queenech bez Queenů.
    Star Wars: Poslední z Jediů
    Star Wars: Poslední z Jediů (2017)
    9.5
    Tak jsem to viděl. A začnu tím, z čeho jsem moc radost neměl. Jsem docela fanda a když si představím tu stávající sbírku SW techniky, tak mě docela štve, že jsou tam zas nové stroje. Kde mají Y,B,E, a jiné wingy s protonovými torpédy, Tie interceptory a další? Proč tam jsou větší AT-AT a jakési zbytečné skútry? A ta fyzika ve vesmíru při počátečním bombardování, byla i na pohádku moc. No nic, zamáčknul jsem slzu. Z ufo zvířátek jsem taky nějak odvařenej nebyl, ale je to pohádka, tak co se dá dělat. Ale ostatní, paráda. Del Toro skvělej, Hamil ještě lepčejší. Skvěle podán střet síly a jejich hrdinů jako kdysi v KOTOR (znalci budou vědět). Ridley i Driver mi zde seděli víc než v VII. A ta část kdy vlastně vše podělal jeden floutek mi taky přišla dobrá. Takže na pohádku fakt super, proto, ode mne, tolik. Jsem zvědavý co udělaj s IX, když v příběhu zakukal Han i Luke a v reálu Carrie.
    Annabelle
    Annabelle (2014)
    5
    Osobně jsem moc nadšen nebyl, uvěřitelnější příběhy mi vypráví moje dítě, ale žena, která si film prosadila, se skoro nedívala. Takže horor to byl a co od toho chtít víc. Jen ten čert ke konci byl spíš srandovní.
    Bídníci
    Bídníci (2000)
    5
    Nemůžu si pomoct, ale tohle zpracování mě nějak neoslovilo. Respektive výběr herců. Depardié je možná dobrej Obelix, dobrej je i ve ztvárnění jiných divných pořízků, ale jako Valjean nic moc. A to nebyl jediný kdo mi nesedl. Malkovich sice hrál dobře, ale nějak se mu neuvěřil ten přerod v hodného, a ten arab v roli francouzského šlechtice, no já nevím. Prostě jsem to nikomu moc nevěřil. Podle mě je to jedno z těch horších zpracování.
    Letci z Tuskegee
    Letci z Tuskegee (1995)
    8
    Docela příjemný film o tom jak se opičáci naučili lítat a být v tom hodně dobrý. 332 byla fakt dobrá. Škoda je, že válečné filmy stárnou rychle, a to kvůli trikům, které zde v podstatě nejsou. Co tady, ale je v dostatečném množství, jsou cigára. Když nesedí v letadle, tak hulej. Zvlášť v dnešní "zdravé" době je to fajn vidět něco co se tváří, alespoň mimo lítání docela realisticky. To oceňuji, i když v době vzniku to asi nikomu zvláštní nepřišlo.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci