knihovna1

283

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Chvilky
    Chvilky (2018)
    6
    Film na mě spíš působil depresivně. Ale kdo má rád psychologii, doporučuji. Je to takové zrcadlo single dívek, které nemají moc dobré zázemí v rodině. Jenovéfa Boková výborně vše zahrála a právem dostala cenu filmové kritiky. Překvapil mě V. Tauš jako herec, znám ho jako producenta. M. Finger jako vždy výborný naturščik. Dobrý nápad běh času ztvárnit záběry jedné krajině ve všech ročních obdobích.
    Bohemian Rhapsody
    Bohemian Rhapsody (2018)
    10
    Bohemian Rhapsody mě dostalo a v nějakých scénách až dostalo k slzám. R. Malek výborný, dobře obsazen a zralý na další ocenění- 1. Oskara. Dobře sestavena hudba, při které si budete podupávat a velký live koncert Vás strhne. Kamera, scénář a kostýmy jsou taky výborné. Jsem ráda, že ve film byl podán pozitivně v dobrém světle a spíš v plusech kapely.
    Most!
    Most! (2019)
    9
    Skvěle napsaný scénář a vystihnutá nálada společnosti. Martin Hofmann jako vždy výborný a předvádí svůj široky rejstřík. Překvapilo mě obsazení paní Tatjany Medvecké i Jitky Čvančarové. Hlášky ze seriálu se už znárodnily. Při každém dílu doma řveme smíchy, má to překvapivý vývoj.
    U mě dobrý
    U mě dobrý (2008)
    9
    Tento film zraje. Kamarádství tady vyřeší problém. Krásné poetické lokace Libeňského přístavu. Výborná kamera Jana Malíře. Dobře vybrané postavičky malých rolí, bezva herecké obsazení a jejich výkony a výtečný Bolek Polívka. Dobře vystižený obraz porevoluční doby.
    Pohádkář
    Pohádkář (2014)
    8
    Film se mi líbil, protože mi připomíná něco z mého života a opravdu takoví chlapi i ženy existují. Lháři, snílkové a současně i nemocní chlapi, kteří vytloukají průšvih průšvihem. Dobře dopadnou jen klikaři. A ženy, které rády poslouchají hezká slovíčka a nechávají se využívat. Zajímavé obsazení i herecké výkony. Výborná kamera Martina Štrby. Příjemné lokace. A opět citlivý pan režisér Michálek.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci