Profilový obrázek

harry456

2 437

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    X-Men: Apokalypsa
    X-Men: Apokalypsa (2016)
    8
    Skvělá komiksová popcornovka,které nechybí svižný děj, perfektní herci, vizuální efekty a zábavná akce. Jediným minusem je scénář, který nabízí skvělé hlášky, ale počítá s tím, že postavy znáte hlavně z komiksů a záporák nenabízí nic nového. Jinak skvělý zážitek v IMAXu!
    Captain America: Občanská válka
    Captain America: Občanská válka (2016)
    10
    Ve výsledku je třetí díl Captaina Americy s podtitulem Občanská válka hodnotím jako jeden z nejlepších marvelovským blockbusterů vůbec. Překonal totiž veškerá má očekávání a ani na vteřinu jsem se nenudil a nemusel se dívat na hodinky. 148 minut uteklo jako voda a přiznám se, že takovou radost jsem měl naposledy po projekcích druhého dílu Návrat prvního Avengera a prvních Avengers. Snímku nechybí napínavá akce, výborná choreografie, opojné vizuální efekty, skvělý scénář, perfektní režie, střih, zajímavé lokace, nádherné kostýmy a charismatičtí herci. Čeká vás tedy nezapomenutelný akční zážitek roku!
    Želvy Ninja 2
    Želvy Ninja 2 (2016)
    5.5
    Pokračování Zelvy Ninja je zábavnější než první díl, která však trpí na scénář plný klišé vtípků pro děti a tématem proměny, který by si zasloužil více prostoru. Akce je dobře zvládnutá a želváci na plátně dosti blbnou. Děti tak budou jistojistě dosti spokojeni.
    Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
    Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)
    7.5
    Snímek Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti se ve výsledku povedl, jen trpí hloupým scénářem Chrise Terria a Davida S. Goyera, který má tendenci toho více nakousnout, a poté nedokončit hlavní myšlenku. Dalším zklamáním je záporák Doosmday, kterého jste mohli poprvé spatřit ve třetí upoutávce. A ačkoli nám tvůrci slibovali, že se nejednalo o finální verzi, opak je pravdou, a za to má bohužel palec dolů. Snaha o vyrovnání se konkurenčnímu Marvelu je zřejmá, leč se mu toho zatím nepodařilo docílit – je to samozřejmě pouze jeden snímek - avšak do budoucna se o to studio bude snažit.
    Pátá vlna
    Pátá vlna (2016)
    2
    Začátek slibný, ale celkově ničím originální. Hlavní hrdinka nudná, akce podprůměrná a děj nezajímavý.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci