Nonynka

Zorka Šouláková

Komentáře 4

Od nejnovějších
  1. Kluci z hor
    Kluci z hor (2018)
    9
    Film se mi líbil, zápletka mi naopak připadá velmi pravděpodobná. Výběr herců určitě nijak nepohoršuje, ani jejich výkony. Kamera příjemná a režie pana Magnuska dobrá. Je to civilní, lidský film, ničím neuráží, ukazuje obyčejný život, jaký žijí s menšími či většími obměnami stovky rodin.
  2. Pelíšky
    Pelíšky (1999)
    10
    Z našich filmů je tenhle pro mně jednička. I kdyby pan Hřebejk už v životě nic nenatočil (a já doufám, že natočí),za "Pelíšky" mu budu nadosmrti vděčná. Je to moje dětství, moje vzpomínky, moje prožitky...Čiší z nich neuvěřitelná lidskost, sounáležitost a zároveň neuvěřitelnost té pošahané doby, po které dnes tolik lidí - nepochopitelně - touží :-(. Viděla jsem je 100x a uvidím je i po sto prvé, u tohoto filmu jsem využila všechny své emoce, které mám - od úsměvu až po usedavý pláč. Jenom mi u nás připadá jaksi nedoceněný, nechápu proč. Pane Hřebejku, děkuji, děkuji, děkuji!
  3. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    Další můj oblíbený film! Mám ráda Toma Hankse nejen jako herce, ale i jako člověka a věřila bych mu, i kdyby hrál dvojroli v "Jen počkej, zajíci!". Jeho Forrest je úžasný, nenapadá mě vůbec nikdo, kdo by ho mohl zahrát místo něj, i když uznávám, že Sean Penn v "Jmenuji se Sam" byl taky dokonalý :-).