Profilový obrázek

Dominikap

Dominika Podvolecká
436

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Jak dostat tatínka do polepšovny
    Jak dostat tatínka do polepšovny (1978)
    8.5
    Opet skvela komedie z ruky Marie Polednakove.Podle meho nazoru trochu slabsi pokracovani prvniho filmu Jak vytrhnout verlibe stolicku.Nevim,cim to je..Mozna tematem-neni tak dramaticke,nebo proste tim,ze dvakrat do stejne reky nevstoupis...
    Bílá paní
    Bílá paní (1965)
    9.5
    veselá komedie, která si ještě mohla dovolit dělat legraci ze socialismu. V tomto filmě se oběvili téměř všichni, tehdy populární, herci. Zdeněk Podskalský dobře věděl, co má udělat, aby se film líbil a sklidil u diváků úspěch. I přesto si myslím, že u dnešní generace vyvolává různorodé názory.
    Operace Dunaj
    Operace Dunaj (2009)
    8
    Snaha natočit hořkou komedii o srpnových dnech roku 1968, se podle mého názoru ne zcela povedla. Lidé se zasmáli, možná i poplakali, ale nic víc. Dnes, když se řekne film "Operace Dunaj", jen málokdo si vzpomene. A přitom to je veliká škoda...
    Po stopách krve
    Po stopách krve (1969)
    9.5
    Drsný kriminální film s majorem Kalašem. Jedna z prvních detektivek, kde se řešilo zabíjení dětí. Dodnes mrazí ze závěrečných scén, které odhalují vraha. Rudolf Hrušínský, tentokrát již bez Radoslava Brzobohatého, svým dokonalým hereckým projevem doslova vtiskl najoru Kalašovi tvář.
    Vrah skrývá tvář
    Vrah skrývá tvář (1966)
    10
    Podle mého názoru nejlepší film s Rudolfem Hrušínským v roli majora Kalaše. Napětí, emoce, zvraty, šokující odhalení. Přitom bez zbytečného stříkání krve a střílení. K celkovému výsledku přispěla i skvělá hudba od Pavla Blatného.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci