patril

70

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Pád
    Pád (2013)
    8.5
    při prázdninovém seriálovém absťáku jsem si seriál pustila jako velký milovník britské tvorby, Irska, Jamieho Dornana a po přečtení dobrých recenzích. kvalita dobrá, ale největší depka, jakou jsem naposled zažila u Farga. samozřejmě dokoukám, ale pak budu muset kompenzovat pořádnou komedií nebo romantikou:)
    Život je život
    Život je život (2015)
    0.5
    film jsem si pustila, protože to byl prý nejúspěšnější film minulého roku v kinech a příběh obsazení mě lákaly a myslela jsem, že režisér je zárukou kvality, po prvních 10 minutách jsem si vzpomněla, že do kina se nejvíce také chodí na Babovřesky a v duchu si nadávala...nakonec jsem to s vypětím sil dokoukala, ale zlatá Padesátka
    Než jsem tě poznala
    Než jsem tě poznala (2016)
    6.5
    ano, je to film plný filmových klišé a když jsem na něj lákala do kina přítele tak ten příběh vyzněl jako brak, ale celkově je to film, na který se dobře kouká - pěkní herci, hezké lokace, nápadité dialogy a situace. S literární předlohou se toho asi více udělat nedalo.
    Hotel pro psy
    Hotel pro psy (2009)
    8
    ano, je to film plný Hollywoodských klišé, patosu a průměrných hereckých výkonů, ale když si chce člověk odpočinout od špatných zpráv a blbé nálady, tak vřele doporučuji. Minimálně milovníkům psů. (Když tam přihopká ten třínohý pejsek tak si nemůžu pomoct a jsem dojatá.)
    Wallander
    Wallander (2008)
    7
    po nadšených komentářích pro mě velké zklamání. Mnohem víc se mi líbil Luther o Sherlockovi nemluvě. Veškeré zápletky i vrazi jsou předvídatelné. Ale to je možná námětem. Nebo jsem prostě severské detektivce nepřišla na chuť.Na druhou stranu je to stará dobrá filmařina BBC, herci skvělý, krásná angličtina, ale mé srdce si seriál nezískal.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci