kapi128

Lukas Kapa

Komentáře 85

Od nejnovějších
  1. Moneyball
    Moneyball (2011)
    9
    Nejlepší film co jsem kdy viděl o baseballu.Pitt byl vytečnej v roli a hodně jsem se vžil do filmu.Miluju tyhle filmy co jsou natočené podle skutečné události.Nejen jejich délkou,ale faktem,že se to stalo a to mě bere.Velké plus,opravdu skvělý film.
  2. Kurýr 2
    Kurýr 2 (2005)
    6.5
    Druhý díl je o něco horší,než ten první,ale na tom se nic nemění,že zde byla opět pořádná akce.Frank jako vždy velký drsňák.
  3. Kurýr
    Kurýr (2002)
    7
    Skvělé akce,moc se mi to líbilo a Franka mám rád.Šíleně se tváří,když je nasraný:).Hodně mě to zaujalo a dobře jsem se pobavil.
  4. Kovbojové a vetřelci
    Kovbojové a vetřelci (2011)
    3.5
    Celkem hvězdné obsazení,až mě překvapuje,jak moc jsem se nudil a jak moc jsem se zklamal.Je to podprůměrný film,alespoň pro mě.Je to blbost,myslel jsem si,že to bude o něco lepší,ale není.Je to vcelku nenáročný film,ničím vás nepřekvapí,škoda.
  5. Jurský park
    Jurský park (1993)
    8
    Je to skoro dvacet let,co jsem viděl poprvé tenhle vědecko fantastický film o ostrovním světě dinosaurů Jurský park a můžu říci,že poprvé jsem měl tedy pěkně nahnáno:)Teď to beru z nadhledem.Když jsem viděl dinosaury,tak to bylo něco úžasného.Skvělej filmeček
  6. Jak vycvičit draka
    Jak vycvičit draka (2010)
    9
    Luxusní rodinný filmeček,hodně sme se všichni pobavili.Ten děj byl bezvadný,bojovní Vikingové,které nic nerozhodí,spousta draků.Šílené dobrodružství plné žhavých akčních scén,no prostě paráda.Velmi originální.Škyťák je fajn a jsem moc rád,že nesekl hlavu drakovi,ale začal ho trénovat a to se mu vyplatilo.
  7. Jak dostat tatínka do polepšovny
    Jak dostat tatínka do polepšovny (1978)
    9
    Tomáš Holý je báječný ve filmu,umí rozesmát a zahrál to báječně.S dětmi sme se hodně pobavili a neustále koukáme na Vašíka:).Je to prostě krásná rodinná komedie. A Vašík má konečně tatínka,kterého si strašně moc přál.
  8. Chceš mě, chci tě
    Chceš mě, chci tě (2009)
    7
    Je to velmi sexistická romantická komedie.Líbí se mi na tom,jak se snaží svádět opačné pohlaví,celkem jsem se zapodíval a místy jsem se do filmu zažral.Tahle romantická komedie splňuje všechno, co má mít..Možná bych tomu něco přidal,ale i tak si myslím,že se to povedlo.
  9. Hugo a jeho velký objev
    Hugo a jeho velký objev (2011)
    7
    Nebyl jsem zrovna nějak nadšený z huga,ale spíše došlo ke zklamání,asi jsem čekal trošičku něco jiného.Určitě to mělo něco do sebe,ale ne natolik,jak jsem si myslel a očekával.A podle traileru?Prostě ne,ne,ne,nemůžu dávat na trailery.
  10. Grinch
    Grinch (2000)
    6
    Grinch nejspíše patří mezi lepší vánoční komedie,bez kterých by zimní svátky nebyli ono,ale u mě tomu tak nejspíše nebude.Je to průměr pro mě a Careeyho moc nemusím.
  11. Ghost Rider
    Ghost Rider (2007)
    7
    Ghost rider se po setmění mění a jeho úděl je lovit démony.Vzalo mě to a vtáhlo na patřičnou míru.Líbilo se mi jak bojoval se svým osudem a využíval svého prokletí,aby ochraňoval nevinné.Mělo to fajn akci a patřičný náboj.Svou roli Cage zahrál jako vždy dobře.
  12. Fair Game
    Fair Game (2010)
    8
    Je tu opět film,který sahá do politické moci.Je to film podle skutečné události a na tyhle filmy můžu koukat.Velmi povedené drama
  13. Exmanželka za odměnu
    Exmanželka za odměnu (2010)
    7.5
    Velmi vtipná romantická komedie,až mě to překvapilo.Děj byl moc zábavný a moc jsem se bavil a ihned mě zaujal.Butler jako lovec lidí obstál v téhle roli a značně mě bavil po celou dobu filmu,zatímco Anistonová nenabízí příliš hereckých věcí. Buď se usmívá, vzteká nebo křičí.Čekal jsem trošičku více od ní,ale na tom se nic nemění,že to byl povedený filmeček.
  14. Dilema
    Dilema (2011)
    6.5
    Není to nijak špatný film,ba naopak.Místama jsem se hodně pobavil.Byl tam vtip,zábava.Možná tam chybělo něco ulítlého,možná by to dostalo větší Grády.
  15. Den zrady
    Den zrady (2011)
    9
    Je to politické drama,napínavým příběhem o sexu a zradě.Tohle drama mě moc bralo a film jsem si pořádně užil.Clooneyho nemusím,ale role úřadujícího guvernéra,který usiluje na nominaci prezidenta se opravdu povedla.Připravující kampaně a síla protivníku a veškerá špinavá politická hra,mě opravdu brala.
  16. Dárek z lásky
    Dárek z lásky (2004)
    5
    Děj je slabý a téměř není čím by mě oslovil. Sem tam se něco najde,ale opravdu je to mizivé.Konec byl takový divný.Hodně jsem ve filmu postrádal.
  17. Cizinec
    Cizinec (2010)
    6
    Není to bůh ví jak dobrý film,zařadil bych ho do průměrů,možná něco nad.Myslím si,že herecký výkon Johnyho Deppa,který představuje amerického turistu byl dobrý a můžu ho hodnotit kladně.Každopádně krásná herečka Angelina,měla určitě taky něco do sebe.Co se týče dějů,mi přišel jednoduchý a místem to byla celkem nuda.
  18. Číslo 5 žije
    Číslo 5 žije (1986)
    6
    Byly zde vtipné hlášky,jako např. luční koník rozmontován:)Se povedlo,opět je to starší filmeček,ale patří mezi mé oblíbené filmy.Tenhle válečný robot ukázal jaký dostal rozum a jak se rozhodl být hodný a vzdělaný.Je to ukázka jak robot může dostat lidskost a jak tato lidskost většinou chyby lidem
  19. Blesk
    Blesk (2011)
    7.5
    Dobrý krimi filmeček,kde Jason Statham hraje tvrdého a nekompromisního policistu.Je to spíše problémový policista,což se mi na tom filmu libí.A na tom se nemění nic,že svou roli policisty zahrál velmi dobře.Je tam dobrá akce,souboje sou perfektní,jako vždy s tímhle hercem.
  20. Beethoven 3
    Beethoven 3 (2000)
    3.5
    Myslím si,že třetí díl už není ono.Jako většinou bývá,první díly patří asi za nejlepší.Děj se mi zdá už přeplácaný
  21. Beethoven 2
    Beethoven 2 (1993)
    6
    Druhé pokračování roztomilého chlupáče Beethovena,bych zařadil něco nad průměr.Vtip v tomto rodinném filmu,je taktéž podobný jak v prvním až na to,že Beethoven má čtyři nové přídělky.Ve filmu jsou pěkné zápletky,kde jsou štěňata unesena a bývala majitelka je chce prodat.Pro děti opět pěkná rodinná komedie.
  22. Beethoven
    Beethoven (1992)
    6.5
    Klasický rodinný film o pejskovy.Myslím si,že i když je to komedie staršího roku,je určitě povedená.Ve filmu je spousta vtipných scén,kde si člověk přijde určitě na své.Malý bernardýn roste jako z vody a mírně devastuje celý dům.Tatínka mírně přivádí k šílenství,když vidí,jak pomalu,ale jistě Přichází o svůj krásný dům,díky slinám a všemu co tenhle bernardýn provádí:)
  23. Nájemní zabijáci
    Nájemní zabijáci (2011)
    6.5
    Velmi dobrý herecký výkon jak od Van Damme,tak od Adkinse.Bojové scény se mi líbili,obzvláště mezi těmito dvěma herci.Co se týče dějů,mohl být více propracovaný,místy mě tenhle film i nebavil.Akce si myslím,že byla vyvedená.Doporučuji v anglickém znění,si mnohem více užijete tento film.Alespoň pro mě tomu tak bylo.
  24. Koupili jsme ZOO
    Koupili jsme ZOO (2011)
    8.5
    Další pěkná rodinná komedie,kde nebyla nouze o zábavu.Hodně jsme si to s dětmi užili.Bylo moc příjemné po delší době zhlédnout zas nějaký pěkný film a tohle se určitě povedlo.Určitě doporučuji,není nouze o zábavu.Má to pěkný děj a vše se točí kolem zvířátek,takže děti si to určitě užijí a nejenom děti.
  25. Marmaduk
    Marmaduk (2010)
    7
    Moc pekny rodinny film,velka zabava s detma.Jednou sme ho zkoukli a od te doby slysim maleho,jak chce Marmaduka.Takze koukame treba i 3krat denne:).
  26. Predátor
    Predátor (1987)
    9
    Opět můj idol Arnold v těch letech byl nejlepši herec,alespoň pro mě.Predator byl hodně vydařený sci-fi horror.V tomhle filmu se najde také pár chybiček,jak už to bývá u starších filmů,ale ta nejvtipnější pro mě byla určitě když se jednotka připravuje na útok na povstalecký tábor, tak Arnold používá dalekohled, do kterého se dívá obráceně. V dalším střihu už jej drží správně:).ale to je jen menší detail.
  27. Komando
    Komando (1985)
    10
    Komando,jeden z dalsich mych oblibenych filmu s Arnoldem.Spise muj nejlepsi film,byl to proste muj vzor.Nejlepsi scena ve filmu pro me byla:Tipek vysel s popolnici pred barak a rika"Malem ste minuli a dva chlapici zeslezli s popelarskeho auta a rikaj,neboj neminem.No a bylo po nem:)".Je tam treba par nevychytavek jako napriklad:skočí z letadla a z rákosu leze se suchým sakem apod.,ale to se vse da prehlidnout.Melo to akci,par vtipnych scen.Takze pro me urcite super.