Profilový obrázek

psico

Lubomír Dedecius

Komentáře 332

Od nejnovějších
  1. Já, padouch
    Já, padouch (2010)
    9
    Jo, přesně tohle se mi líbí. Film s obyčejnou jednoduchou zápletkou, kde se z hlavního záporáka nakonec vyklube chlápek se svědomím a najde v sobě dobro. Navíc korunu tomu dávají mimoni, ti jsou prostě super a už se těším na jejich samostatný film :)
  2. Equalizer
    Equalizer (2014)
    8
    Denzel Washington se asi dává na drahu samotáře, který je schopen sám pozabíjet kohokoliv, jakkoliv a je mu jedno kolik lidí proti němu stojí. Po filmech Muž v ohni, Kniha přežití je tu další snímek v podobnem duchu a musím říct, že není vůbec špatny. Hold s tímhle chlápkem není nuda a řekl bych, že tyhle role mu docela jdou.
  3. Falešní poldové
    Falešní poldové (2014)
    8
    Né, že by to byla top komedie ale už dlouho jsem se u filmu tak nezasmál. Dva pakoši, kteří dostanou nápad jít za poldy na maškarní a využijí situace si na poldy zahrát. Nakonec tomu propadnou natolik, že je to i začne bavit a stávají se policisty na vlasní pěst, docela dobrý nápad, který zafungoval. Já jsem pro :)
  4. Rohy
    Rohy (2013)
    7.5
    Nevím, knižní předlohu jsem nečetl. Ale se závěrem moc spokojený nejsem, do té doby se mi film dost líbil. Ale konec mi přišel takový hodně zvláštní :/ škoda ...
  5. Pacific Rim - Útok na Zemi
    Pacific Rim - Útok na Zemi (2013)
    8
    Zajímavé, trošku mi to připomnělo Bleach. Taky tam skrz nějaké trhliny proudili do světa potvory, které bylo třeba zlikvidovat. Nabízí se srovnání obrřích robotů s Transformery a oproti jejich poslednímu dílu je skutečně na co se dívat. Palec nahoru za nápad a zpracování. Del Toro prostě umí.
  6. Vedlejší účinky
    Vedlejší účinky (2013)
    8.5
    Dobře stvárněný krimi thriller z psychiatrického prostředí. Zde je dobře stvárněno jak psychiatři dokážou skvěle manipulovat s lidma. Jenže když se psychiatr postaví proti druhému je z toho solidní zápletka.
  7. Pád Bílého domu
    Pád Bílého domu (2013)
    6
    Další americká klasika. Jeden muž vystřílí celý barák plný teroristů. Přichází mi na mysl jen jedna věc ... Kolick Johnu McClanů ještě amerika má. Nebýt ve filmu Gerarda Butlera asi by to ani nestálo za shlédnutí, takhle je to aspoň trošku lepší průměr.
  8. Star Trek: Do temnoty
    Star Trek: Do temnoty (2013)
    8.5
    Fanoušek původního seriálu nejsem ale tahle serie mně zajímá čím dál více. Pokračovaní si myslím ještě předčilo díl. Ve dvojce nechybí akce které se v roli záporáka ujal Benedict Cumberbatch na jedničku. Už teď se těším na další díl a na to, co se bude dít během jejich 5-tiletí mise ve vesmíru.
  9. Nevědomí
    Nevědomí (2013)
    7
    Hodně dobře zpracovaná podívaná ze země spustošenou valkou. Zemi "vládne" stroj, který se snaží vymačkat poslední kapku energie. Ještě že se lidé nechtějí vzdát a vybojovat si svou planetu zpět.
  10. Lesní duch
    Lesní duch (2013)
    5
    Mno jelikož jsem neviděl originál, nemám možost srovnávat. Chápu, že to chtěli udělat zajímavé ale pár scének mi teda přišlo hodně přehnaných ... Takže bych to zhodnotil jako průměrný horor plný krve.
  11. Iron Man 2
    Iron Man 2 (2010)
    7.5
    Nebylo to sice tak dobré jako první díl. Ten se mi líbil více ale i tak je to další povedená marvelovka :) Robert Downey Jr předvedl, že tahle role je mu šitá přesně na jeho ocelový oblek. Taky se mi líbil výkon Mickyho Rourka, kterému role záporáka taky hodně sedla. GJ ;)
  12. Na odstřel
    Na odstřel (2009)
    7.5
    Jakožto někdo, kdo nesnáší novinařinu a žurnál se mi tenhle film líbil v tom, že aspoň v tomhle filmu existuje jeden člověk, který chce psát pravdu a né žádne lži, ikdyž tím složí svého kamaráda. Přesně takhle by to mělo v novinách fungovat protože to, co se dá normálně v novinách přečíst, jak jen hledají špínu na ostaní lidi ... Z toho je mi na blití.
  13. Noční hlídka
    Noční hlídka (2004)
    6.5
    Střet dobra a zla? Kde se snaží nás přesvědčit že dobro je ve skutečnosti zlo a zlo není tak špatné jako dobro? Asi jo no, když to říkaj :)
  14. Oko dravce
    Oko dravce (2008)
    8
    Téma člověk a technika, která se mu vymkne z rukou je snad téma, které bude v naší době vždy aktuání. Pokrok jde tak rychle kupředu, že se může stát, že nás sám nachytá na švestkách a ovládne nás ...
  15. Věc: Počátek
    Věc: Počátek (2011)
    6.5
    Lidé jsou zvědaví, tak zvědaví, že jsou schopni riskovat cokoli jen aby svou touhu uspokojili. A pak se zmrzlého mimozemšťana vyklube hnusák, která se dokáže proměnit třeba na vašeho nejlepšího kamaráda. Dobrá hnusárna :)
  16. Wall Street 2: Peníze nikdy nespí
    Wall Street 2: Peníze nikdy nespí (2010)
    7.5
    Tenhle film mě celkem razantně vtáhl do děje. Lidi dokážou být hodně prohnaní a v téhle branži je to zapotřebí. Shia jako mladík se stává obětí tohohle řemesla ale nechce svou kůži dát lacině. Jen co mě dostalo tak ten pěkně ubohý konec, kdy se v Douglasovi něco hne. Zakončení si to zasloužilo rozhodně lepší.
  17. Muž na hraně
    Muž na hraně (2012)
    6
    Průměrný thriller s celkem solidní zápletkou ale těžko říct kde se tady stala chyba. Hold to fakt na více jak průměr nemá no. Ale za snahu dávám Worthingtonovi a spol 6/10.
  18. Goemon
    Goemon (2009)
    5
    Z Japonských filmů se mi spíš líbí klasiky než tyhle adaptace anime nebo mangy (nebo co to je). Bylo to, podle mne, moc přeplácané a kolikrát mi přišlo, že spíš hraju sony play station než abych se díval na film. Ano, graficky to bylo pěkně udělané ale na mně až moc ... 5/10
  19. Avengers
    Avengers (2012)
    9
    Tahle akční jízda se teda povedla :) Jednotliví herci ukázali, že jim jde i práce v týmu a ještě u toho dokážou být vtipní a v podání Roberta Downeyho i sarkastičtí :) Nechyběla ani akce, která byla taky hodně dobrá a už se těším až si v kině posedím nad pokračováním ;) Gj.
  20. Méďa
    Méďa (2012)
    7.5
    Tak tahle komedie to je fakt masakr. Co se mlže stát z medvěda který (ne)umí říct jen "Miluji Tě". Aby plyšový, 60 cm vysoký, medvěd chláškoval a posálal lidi do prdele, hulil a šnůpal koks a jako bonus udělal takovou karieru v obchodě. Tak to je masakr :D Myslím, že každý kdo film shlédne si musí Teda oblíbit, ikdyž je to grázl :D
  21. Bourneův odkaz
    Bourneův odkaz (2012)
    7.5
    Nejsem nějaký velký fanoušek Jasona Bourna ale tahle serie se mi libí daleko více než třeba Bond (kterého moc rád nemám). Tenhle díl mi třišel jako takový trošku zákusek před dalším dílem kde by se Renner a Damon mohli ukázat vedle sebe jako parťáci. A sám jsem zvědavý jak by jim to v týmu šlapalo :)
  22. Bitevní loď
    Bitevní loď (2012)
    8
    Celkem slušná pokoukaná ktera se Peterovi Bergovi vydařila. Líbilo se mi že "emzáci" nebyli zas tak odlišní od lidí jak to už v takovýhle filmech býva zvykem a jak už tady bylo zmíněco, co do akce a efektů by Berg klidně mohl konkurovat Bayovi :)
  23. Prci, prci, prcičky: Školní sraz
    Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)
    7.5
    KOnečně jsme se dočkali 4 dílu prciček. Už jsem měl tech slátanin co si říkali American Pie 4-7 celkem dost ... Na to se fakt nedalo dívat protože to nemělo s prcičkama co dočinění. Ale jakmile se ukázali původní herci ve své sestavě hned to šlo znát :)
  24. Amazing Spider-Man
    Amazing Spider-Man (2012)
    7
    Ale jo, restart se celkem povedl a přinesl zase něco nového nicméně žádná hitparáda to nebyla. Tenhle Parker aspoň něco v hlavě má a taky tu hlavu čas od času použil. Ale marvel žádné velké eso z ruky nevytáhl. Btw nejlepší scéna byla se Stanem Leem :D
  25. Diktátor
    Diktátor (2012)
    8.5
    Tak tady ten herec je psychopat :D Vždycky jak ho někde vidím tak z něj mám dost. Od Alliho a Borata to dopracoval až k tomuhle Diktátorovi a jsem spokojen :D Tenhle tip humoru mně prostě baví :)
  26. Trosečník
    Trosečník (2000)
    Na jednu stranu jsme mu trošku zaviděl. Utéct od civilizace není zas tak od věci ale s postupem času se z toho člověk musí zbláznit, proto je dobré udělat si kamráda (třeba s volejbalového míče). JInak netřeba říkat že výkon Toma Hankse byl naprosto skvělý :)
  27. Válka Bohů
    Válka Bohů (2011)
    7
    Tenhle film mně osobně tak trošku zklamal. Trailer mně na tohle fakt naladit a hodne jsem se těšil. Ale po shlédnutí snímku jsem byl zklamaný. Dějová linie linie nebyla žádná hitparáda, hlavní záporák Mickey Rourke taky nic moc a o bozích se taky radši nebudu vyjadřovat. Chtěl bych vidět jak ty Titány zatlačili do kouta když převzali vládu. Vždyť tam od nich dostali pěkně na prdel.
  28. Gran Torino
    Gran Torino (2008)
    9.5
    Clint Eastwood všem ukázal, že ještě nepatčí do starého železa. A že nepotřebuje mít za pasem Colt aby byl drsný chlápek (dědula). Dokáže to svým charismatickým výkonem (ikdyž tady mu pomohlo i auto :D). Shrnuto a podtrženo Clint zase zabodoval.
  29. Comeback
    Comeback (2008)
    7.5
    Tenhle seriál má asi buď jen své fanoušky nebo své odpůrce. Dejdarovi role Ozzáka náramně sedla takže já se řadím do 1 skupiny.