Profilový obrázek

psico

Lubomír Dedecius
1 671

http://www.csfd.cz/uzivatel/66928-b4loo/

Moravskoslezský, Bruntál, Česká republika



    Já, padouch
    Já, padouch (2010)
    9
    Jo, přesně tohle se mi líbí. Film s obyčejnou jednoduchou zápletkou, kde se z hlavního záporáka nakonec vyklube chlápek se svědomím a najde v sobě dobro. Navíc korunu tomu dávají mimoni, ti jsou prostě super a už se těším na jejich samostatný film :)
    Equalizer
    Equalizer (2014)
    8
    Denzel Washington se asi dává na drahu samotáře, který je schopen sám pozabíjet kohokoliv, jakkoliv a je mu jedno kolik lidí proti němu stojí. Po filmech Muž v ohni, Kniha přežití je tu další snímek v podobnem duchu a musím říct, že není vůbec špatny. Hold s tímhle chlápkem není nuda a řekl bych, že tyhle role mu docela jdou.
    Falešní poldové
    Falešní poldové (2014)
    8
    Né, že by to byla top komedie ale už dlouho jsem se u filmu tak nezasmál. Dva pakoši, kteří dostanou nápad jít za poldy na maškarní a využijí situace si na poldy zahrát. Nakonec tomu propadnou natolik, že je to i začne bavit a stávají se policisty na vlasní pěst, docela dobrý nápad, který zafungoval. Já jsem pro :)
    Rohy
    Rohy (2013)
    7.5
    Nevím, knižní předlohu jsem nečetl. Ale se závěrem moc spokojený nejsem, do té doby se mi film dost líbil. Ale konec mi přišel takový hodně zvláštní :/ škoda ...

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci