Profilový obrázek

Lucyen

Lucka
919

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Joker
    Joker (2019)
    8.5
    Pri sledování filmů jsem si říkala, ze první půlka je vlastně o šikaně a druhá o rebelii. Film sám o sobě je hodně dobrej, zaujme a v hlavě zůstane delší dobu. Naštěstí vím, že Jokerů je víc, protože kdyby ne, trochu by mi haprovala dějová linka u Batmana :)
    Ženy v běhu
    Ženy v běhu (2019)
    8
    Milý a příjemný odpočinkový film po náročném dni. Začátek byl ne úplně obvyklý, ale postavy se chovaly přesně tak, jak se postavy v romantickém filmu chovají a nejpozději od poloviny muselo být všem jasné kdo s kým skončí. Jsem zvědavá, jestli bude pokračování.
    Predátor: Evoluce
    Predátor: Evoluce (2018)
    4.5
    Na film jsem narazila náhodou, když jsem koukala na web seriál a měli tam ukázku s Eat your pussy. Říkala jsem si, že tam, kde zazní tahle věta, by mohla být zábava. A jo, nesmí se od filmu očekávat mnohé, ale jako odpočinková zábava je dobrý. Film je předvídatelný od začátku do konce, chaos mezi postavami je velkým minusem. Rozhodně ho nedoporučuji fanouškům Predátora.
    Naprostí cizinci
    Naprostí cizinci (2016)
    9
    Začátek byl poněkud rozpačitý, ale s večeří se film dost rozjel. Hra na pravdu bývá zajímavá, ale ještě zajímavější bývá hra s "otevřeným" telefonem, kde si většina z nás žije svůj život, někdy životy. Zamotané to bylo dost, hodně lidí se dozvědělo hodně o sobě i ostatních.
    Alibi na klíč
    Alibi na klíč (2016)
    9
    Film splňuje svou kategorii - je to komedie nabitá akcí, smíchu a zábavy. Původně jsem podle názvu čekala něco naprosto jiného, ale byla jsem mile překvapená. Je to klasická romantická komedie, která se poněkud zamotá, ale nakonec se z toho hlavní hrdina dostane pomocí svých kamarádů.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci