Profilový obrázek

Innuendo

908

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Aladin
    Aladin (2019)
    6
    Nečekejte mnoho, a nebudete zklamaní. Není to dobrý film, a jediné co tam dokáže bavit je Will Smith, ale docela i to postačuje. Nicméně na animák to nemá ani náhodou, to je snad jasné úplně všem. Některé remaky jsou holt zbytečnější než jiné, s tím nic nenaděláte.
    Lví král
    Lví král (2019)
    7
    Dal jsem docela vysoké hodnocení, ale je nutno říci, že to jde na vrub původnímu filmu jelikož všechno kvalitní pochází z animáku. Kromě jedné jediné věci, technické stránky filmu, která samozřejmě nemá chybu. Je to absolutní špička a nejvíc co dnes co se týče počítačové animace můžete vidět.
    Tenkrát v Hollywoodu
    Tenkrát v Hollywoodu (2019)
    9
    No, tak je to klasický Terantino, není to klasický Tarantino? Ale je, svým Tarantinovsky laskavým způsobem po většinu stopáže a nekompromisním způsobem posledních deset minut. Dívejte se a kochejte, není tomu co vytknout. Určitě také zvládne více projekcí.
    Humr
    Humr (2015)
    7
    Neskutečná podivnost, kterou mě právě kvůli té bizarnosti bavilo sledovat. Chtěl jsem vědět kam až film bude schopen zajít. Svým způsobem se zde snad definuje nový žánr, protože si nevybavuju nic, co by to jen zdánlivě připomínalo. Ale třeba si jen potřebuju doplnit vzdělání, kdyžtak mě poučte. Každopádně pro milovníky bizáru jednounačně doporučuju.
    Den nezávislosti: Nový útok
    Den nezávislosti: Nový útok (2016)
    0.5
    75%? Tak si nejsem zcela jist, zda jsme koukali na stejný film. Film nehodný originálu, kdy jsem se skoro styděl za režiséra. Bylo tohle vážně nutné? Nebýt tam Goldblum, tak by mě na něj nikdo nedostal. No, aspoň si Původní den nezávislosti upevnil svoji pozici průkopníka mezi apokalyptickými scifi. I když si o tom můžeme myslet cokoli.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci