Silen.c.e

Václav Bartoška

Komentáře 15

Od nejnovějších
  1. Ant-Man
    Ant-Man (2015)
    8.5
    Svěží vánek do Marvelovského Univerza. CGI efekty by sice mohly být lepší, ale dostali jsme nového 'hrdinu', který se zatím ještě neokoukala celkem dobře zpracovaný scénář se standardně dobrým technickým zpracováním. Ať žije Mašinka Tomáš!
  2. V hlavě
    V hlavě (2015)
    7.5
    Moc pěkný film, který bohužel mírně strhal můj špatně zvolený doprovod. Přehodnotím po shlédnutí EN verze filmu.
  3. Špión
    Špión (2015)
    8.5
    Nádhera. Pro mě určitě komedie roku. Film je nabitý humorem od začátku až ke konci a i přes mírně z prva levně působící vizuál, dle marketingových kampaní, tak se jedná o naprotou mega bombu, která vás zaručeně pobaví.
  4. Něžné vlny
    Něžné vlny (2014)
    8.5
    Vzhledem k tomu, že se jedná o autobiografický snímek Jiřího Vejdělka, tak jsme nikdo nemohli očekávat velké drama/komedii. Snímek se naštěstí povedl, dobové zasazení krásně vykresleno a záběry na Scéně, jež jsou navíc brány s humorem jsou výborné: "Máme holé ruce." Robert Cejnar se může zdát, že hraje jako prkno, ale pravdou je, že to prkno takhle hrát má. Hraje podle instrukcí Vejdělka jeho prkennou mladší verzi a daří se mu to. Jen tak dál.
  5. A co když je to pravda?
    A co když je to pravda? (2005)
    5
    Film je zcela průměrný a veškeré krásně věty a tajuplné dialogy a myšlenky z původní knihy zcela vypouští, bohužel. Na večer s TV Nova dostačující,ale jako adaptace rozhodně ne.
  6. Nymfomanka, část II.
    Nymfomanka, část II. (2014)
    8
    Druháčást je opravdu druhou polovinou filmu a všechny šťavnaté příhody mládí již pominuly. Nastupuje drsnější dospělost, která je ale lépe okořeněna v režisérské verzi nádhernou scénou potratu, které nenechá jediného diváka při klidu. Trier si holt jedeopět svoje a i přes nevoli diváků servíruje to co chce, ne to co lidé chtějí. Pro tyto jedince bude v únoru zajištěno promítání 50 odstínů šedi.
  7. Rohy
    Rohy (2013)
    8.5
    Fanoušci HP dostávají svého hlavního hrdinu sedmidilne ságy zpátky na plátno a ve velkém. Rozhodne doporučuji ;)
  8. American Horror Story
    American Horror Story (2011)
    8
    American Horror Story Freak Show konečně zanechává nepovedený Coven za sebou a pokračuje v kvalitní tvorbě. Vraždící klaun, panoptikum podivinu a samozřejmě lidi, kteří nas znetvorene nikdy mezi sebe neprijmou. Změna stopaze na 90 minut je nejspíš zbytečná, ale třeba se v budoucnu konečně plnohodnotně využije.
  9. Labyrint: Útěk
    Labyrint: Útěk (2014)
    6.5
    Neni moc co vypichnout. Úvodní scéna, kdy se hlavní hrdina ve výtahové kleci probouzí, nevedic co se děje, byla krásným startem z prva nadějného filmu. Následně se bohužel po několikáté setkáváme se standardním modelem, kdy se nova tvar dostává do společnosti a vse zachrání. 4DX tomu moc nepomohlo. Účel splnilo dobre, ale kvalitnější materiál by odpovídal i kvalitnějším a hlavně efektnejsim efektum v kino sále.
  10. Spirit
    Spirit (2008)
    5.5
    Některé scény technicky dobre zvládnuté, zejména akční, ale do dialogovych interierovych scén se tento jinak pěkně preexponovany styl nehodí. Příběh standard. Zapnout film a vypnout..
  11. Captain America: Návrat prvního Avengera
    Captain America: Návrat prvního Avengera (2014)
    7.5
    Novy dil Kapitána Ameriky je standardně akcnejsi než předchozí dil, jez odvypravel jeho vznik. Akce je dost a zejména scény ve vzduchu ke konci filmu jsou částmi strhující. Pojetí filmu, kdy se přednostně příběh nesoustreduje pouze na Kapitána Ameriku, ale i další postavy Marvel univerza me velice potěšilo, stejne tak i navázáni na předchozí dil, kdy se objasnily určité události. Jako film za 50,- korun při nedělní akci určitě vyborne, každopádně do me sbírky určitě nepůjde. Příjemná oddechovka na večer, kterou i tak bych doporučil. Pro fanoušky je tato adaptace hodnotnější.. Ti si mohou přihodit klidně az 10% navíc.