Pajmen

Martin Endršt
1 204

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Parazit
    Parazit (2019)
    7
    Nejdřív mě šokoval Gangnam style a teď přichází Parazit. Svou šíleností, komičností a zvráceností jsou Korejci skutečně unikátní. Film je zajímavý střídáním žánrů a to především k jeho konci, ze kterého jsem nebyl tak úplně nadšený a stále nevím, co si o tom myslet. Film je určitě kvalitní, ale Oscara bych jim asi nedal...
    Jumanji: Další level
    Jumanji: Další level (2019)
    7
    Opět se podařilo vyvrátit mé pochybnosti. Dvojka sice nepřináší o mnoho více nápadů, ale přeci jen se zase změnila pravidla hry, jsou tu nové postavy a s nimi nové příběhy. Možná se tu více tlačí na city než v jedničce, ale nijak mě to nevadilo opět jsem se dobře bavil.
    Jumanji: Vítejte v džungli!
    Jumanji: Vítejte v džungli! (2017)
    7
    Wow. Super. S původním Jumanji jsem vyrostl a bál jsem se, že remake dopadne stejně tragicky jako většina ostatních. Nicméně nové zpracování přineslo spoustu nových nápadů a krásně zapadá do dnešní doby mladých lidí, takže místo klasické deskovky už tu máme videohru a tím se mění dost zásadně pravidla hry. Krom některých prkenných výkonů mladších herců jsem byl velmi spokojen. Mnoho akce, k tomu pár vtipných a citových scén. Palec nahoru.
    Trojí život
    Trojí život (2018)
    3
    V podstatě výborný živý začátek, který hned nastiňuje zápletku filmu. Vlastně se jedná o velmi známou zápletku, kdy muž dělí svůj čas mezi dvě ženy. Nicméně když přijde hlavní hrdina do úzkých, situaci řeší prazvláštně až trapně. Scénář postrádá vtip a nadhled. Pak bych se nemusel kysele tvářit na výsledné rozuzlení děje.
    John Wick 3
    John Wick 3 (2019)
    2
    Viděl v kině díky Kinobox projekci zdarma a jsem tomu moc vděčný, protože jsem na film i tak chtěl do kina jít a teď vím, že bych litoval vyhozených peněz. Jednička a dvojka byly fajn, vlastně až překvapivě dobré. Klasické postavení jeden proti všem a člověk tak nějak počítá i s variantou, že to hlavní hrdina nemusí přežít, takže nějaké to napětí v rozuzlení zápletky jsem očekával. Trojka mě vrátila zpět na zem a ujistila, že v amerických akčních blockbusterech prostě hlavní hrdinové neumírají a naopak umí poručit větru. I když to jsou obyčejní smrtelníci. Trojka měla být navíc uzavřením celé té vyvražďovací ságy, ale místo toho bude pokračování! Takže tuhle stupidní kopii Kill Billa uvidíme v kinech minimálně ještě jednou...

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+2

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+36