mirekvydra

Miroslav Vydra

Komentáře 8

Od nejnovějších
  1. Barbar Conan
    Barbar Conan (1982)
    10
    Klasika, která nemá ve svém žánru doposud konkureci. Famozně natočený snímek s vynikajícím obsazením, na který se dá dívat s nadšením i po letech.
  2. Transformers: Zánik
    Transformers: Zánik (2014)
    10
    Super, super, super. A pak, že pokračování nemaj grády. Film, který je typický popcorňák, jen natáhnout nohy, dát si popcorn, vypnout a nechat se unášet Transformeřími boji a Markem Wahlbergem. Nejlepší ze všech dílů. Michael Bay prostě ví jak nadchnout diváka.
  3. Annabelle
    Annabelle (2014)
    5
    Horror na jehož shlédnutí o samotě v noci jsem se velmi těšil. Pocit toho jak mě šílená panenka bude strašit i ve snech mě nedočkavostí. A konečně jsem se dočkal... Průměrného horroru, který mě sice straší, ale svou nedokonalostí. Annabelle měla slibně rozjetý začátek, který zklouzl v klišovitý děj bez napětí. Jako fanda V zajetí démonů dávám 50 procent s tím, že snad už nebudu svědkem takhle odfláknutého pokračování.
  4. Padesát odstínů šedi
    Padesát odstínů šedi (2015)
    4
    Kniha jež se stala fenoménem, film, který měl být kultem. Leč... Knihu jsem sic nečetl, znám její obsah pouze z vyprávění, přesto jsem byl zvědav, jak si s tím filmaři poradí a musím uznat, že zklamán jsem nebyl, ale ani nadšen. Film měl dobrý potenciál, nápad, ale chybělo mu to, co dělá film filmem a to jsou emoce. Díky tomu se film stává průměrným tv filmem, kterých je spousty. Doufám, že pokud bude 2. díl, bude lepší režisér a hercům dojde, že nestačí pouze odříkat scémář, ale i zahrát svou roli. Dávám 40 procent
  5. Temný rytíř povstal
    Temný rytíř povstal (2012)
    10
    Závěrečný díl Batmanovské trilogie předčil veškerá má očekávání. Dokonalý příběh, dokonalé herecké výkony, to vše podloženo dokonalou hudbou Hanse Zimmera. Po velmi dlouhé době trojka, která překonala svou kvalitou předchozí díly. Nezbývá než dát za 100
  6. V zajetí démonů
    V zajetí démonů (2013)
    9
    Po dlouhé době horror, který se může nazývat horrorem. Pomalu houstnoucí atmosféra vyústěná v závěrečné vymítačské finále nemá chybu. Již teď jsem v napjatém očekávání druhéhu dílu. Skvěle odvedná filmová práce. Od dob Kruhu konečně horror, který tento filmový žánr zase oživil.
  7. Need for Speed
    Need for Speed (2014)
    4
    Po zmateném začátku, který se snažil filmu příběh, nastal pokus o road movie bez jakéhokoli pořádného děje a akce. Nebyl to sic až tak slabý film, ale snaha předat na plátno počítačovou hru bez děje vyšla skoro vniveč. Herecké výkony byly suché a nedalo se jim věřit. Možná dát do hlavní role Stathama a pojmenovat to Kurýr 4, tak by se asi nic nestalo. Michael Keaton se tam snad snažil parodovat Toma Cruise z Tropické bouře a možná, kdyby hodil na závěr rap s tancem, dostalo by to o nějaký to procento navíc. Ale vynáším hudbu k filmu a díky ní dávám filmu 40%.
  8. Poslední výkřik
    Poslední výkřik (2012)
    0.5
    Nedalo mi to a ač jsem tušil, že půjde o totální propadák, rozhodl jsem se film shlédnout. Netušil jsem, že budu až tak trpét. Trapné herecké výkony podpořeny ještě trapnějšími dialogy. Jen další důkaz toho, na které projekty jsou peníze a kam spěje naše kinematografie.