Profilový obrázek

genduna

Gábina Zemanová
83

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Díra u Hanušovic
    Díra u Hanušovic (2014)
    0.5
    Nuda nuda nuda. Aneb jak vyhodit 129 Kč za vstupenku do kina. Za takovýto snímek by měl být někdo trestně stíhán, jak je to stupidní. Odpuzující postavy s mastnými vlasy a ušmudlané kostýmy všech obsazených. Všudypřítomné nadávky, které ani nebyly vtipné. No ještě že takového odpadu je v kinech jen hrstka.
    Kapitán Phillips
    Kapitán Phillips (2013)
    9
    Je to ryzí drama, plné napětí a skvělých hereckých výkonů. Obavy z přehnaného amerického patriotismu se naštěstí nenaplnily. Nejlepší na tom bylo to, ze jsem se ani vteřinu nenudila a film nemá snad ani jedno hluché místečko. Zdařilý kousek !
    Hitchcock
    Hitchcock (2012)
    6.5
    Film o mistru napětí a hrůzy mohl být přeci jen o trochu temnější a záhadnější! Čekala jsem více než mi bylo naservírováno. Bylo to neslané, nemastné. Film který je překvapením snad jen díky tomu, že od jména Hitchcock čekáte horor a toho se tu v žádném případě nedočkáte.
    Hvězdy nám nepřály
    Hvězdy nám nepřály (2014)
    8.5
    Když jsem na film šla poprvé do kina, brečela jsem. Potom, o pár měsíců později, jsem se na film podívala ještě jednou a brečela jsem znovu. Je to opravdu velice emotivní film, který mě zas a znova dokáže rozbrečet. Příjemně dojemný film o tom, že v lásce je hlavně dnes a zítra už může být pozdě.
    Zmizelá
    Zmizelá (2014)
    9.5
    Tak tohle se povedlo. Škoda těch strašlivě nevěrohodných posledních patnácti minut, jinak by to bylo snad bezchybný. Fincher opět nezklamal, skvěle vystavěný příběh - i když tady mu pomohla skvělá předloha - výborná Rosamund a Affleck v roli na tělo.Za mě 1*

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci