Profilový obrázek

majhan

Marie Hanková
453

jóga, Ho´oponopono - "Svět bez hranic" Ihaleakala Hew Len a Joe Vitale, "Cesta" Brandon Bays, chci se stát "dýchavcem" :-) a nejen kvůli financím... rekonstrukce bytu

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Dámský klub
    Dámský klub (2018)
    5
    Je zajímavé co dokážou vymyslet, snášet, prožívat, tolerovat a i ignorovat ženy nadupané hormony, a to v každém věku. Když se chce člověk pobavit bez ohledu na ztrátu času a nemá zrovna co lepšího na práci, asi se to i hodí zkouknout. Jinak nemusí se vidět úplně všechno.
    Solo: Star Wars Story
    Solo: Star Wars Story (2018)
    6
    Tak určitě se dá Star wars taky koukat, tedy i Solo, ale přece jen jsem spíš velkým fandou Star Treku. Tam nejsou boje tak husté,kruté a samoúčelné a jednotlivé díly mají každý svoji nosnou myšlenku hodnou zamyšlení. Přesto Star Wars sérii všech dílů a válek lze relaxačně shlédnout.
    Delirium
    Delirium (2018)
    5
    VZhledem k tomu, že mi horory příliš nesedí, ale záhady a zápletky jsou pro mne zajímavé, stojí mi tento film za shlédnutí, i když je spíše na okraji mého zájmu. Tiše však doufám, že tam nebude příliš krutostí a perverzit, které opravdu nemusím. Tajemno však jo.
    Ovčáček miláček
    Ovčáček miláček (2017)
    1
    Asi naprosto nekoukatelný film. Nesnáším planý samoúčelný posměch, jen proto, že kritika nemá na víc. Zvláště v době, která je přímo hektická a dalo by se připodobnit "vymknutá z kloubů, šílí", jen lze jen tiše doufat, že nepovede ke stejným hrůzným koncům jako v historii.
    Milada
    Milada (2017)
    5
    Námět byl už delší dobu hoden zpracování, ale asi se ještě mělo počkat pár let, protože dnešní doba opět vidí svět černobíle pro změni z druhé strany, a to nedělá opravdovosti dobře. Je však dobře, že se téma aspoň připomíná.
    • připomínka historie
    • chybí pravdivost

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci