sabule

14 227
15. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    100% Vlk
    100% Vlk (2020)
    3
    Je pravda,že děti se v době koronaviru doma dost nudí,ale když jsem tento animák protrpěl se svojí ratolestí,tak je možná lepší zůstat u starých a ostřílených klasik.Už tady bylo skoro všechno,ale kluk který je vlastně vlkodlak a prožívá hlavně veselá dobrodružství,tak to ještě ne a řekl bych,že to ani nemuselo být.
    Rychle a zběsile 9
    Rychle a zběsile 9 (2021)
    4.5
    9 pokračování jsem zhlédnul tak trochu z nudy a ničím mě to nepřekvapilo.Možná už bylo na čase tuto sérii ukončit,protože se tu již poněkolikáté opakují stále stejné akce,jenom s jinými aktéry.Začínají se objevovat rodinné trable hlavního hrdiny a celkový dojem nenapraví ani ostřílení herci.
    Neviditelný
    Neviditelný (2020)
    8.5
    Po dlouhé době zajímavý a napínavý horor,který mě potěšil.Výborně vygradovaná akce s lehce vyšinutou hlavní hrdinkou,které samozřejmě nikdo nevěří až když se s neviditelným zlem utkají sami.A nakonec povedený a zajímavý závěr,který jsem tak trochu nečekal.
    Černé Vánoce
    Černé Vánoce (2019)
    8.5
    Již několikátý remake kvalitního hororu,který rozehrává vražednou akci v klaustrofobním prostředí,kde maskovaný vrahoun kosí jednu krásku za druhou a kde v mrazivém počasí přestává fungovat kdejaká technika se veze na vlně oblíbených vyvražďovaček překvapivě kvalitně.
    Špindl 2
    Špindl 2 (2019)
    0.5
    Když už je jednička přihlouplá a trapná,tak proč nenatočit pokračování.Dnešní filmaři s tím nemají žádný problém a nacpou do svého díla,které oslavuje drsňáky z horské služby ještě tuctové a čerstvě vyléčené herce typu Skamene a lehce duševně přihlouplou Hrachovcovou,kteří dodávají filmu "kvalitu".

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3