Profilový obrázek

wtemplar

Lukáš Dlouhý
462

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Středočeský, Praha-východ, Česká republika



    X-Men: Dark Phoenix
    X-Men: Dark Phoenix (2019)
    3
    Na tomto filmu je špatně bohužel vše. Každý si jistě dokáže sám najít, jaké útrapy provázely natáčení filmu. Nesčetné přetáčky, debutující režisér, který byl podprůměrný scénárista. Hudbu sice dělal Hans Zimmer, ale vůbec nepasuje do scén, které provází. Na hercích samotných je vidět, že se jim do toho vůbec nechtělo - nejen v rozhovorech, ale i ve filmu samotném. Smutné zakončení dobré ságy, která proslavila komiksový filmový žánr a otevřela ho pro masy.
    Zelená kniha
    Zelená kniha (2018)
    8.5
    Velice milý film. Oba herci v hlavních rolích předvádí neskutečný výkon a dojemné scény a zábavné i zajímavé situace není nouze. K úplné dokonalosti by to chtělo jen o něco lepší soundtrack, ale asi každý máme jiný hudební vkus a někomu to třeba sedne.
    Muži v černém: Globální hrozba
    Muži v černém: Globální hrozba (2019)
    7
    K mému překvapení jsem se u filmu hodně bavil. Měl jsem z toho dobrý pocit jako z prvního dílu kdysi a dle mého názoru je to lepší než druhý a třetí díl. Paradoxně nejslabší článek filmu je Chris Hemsworth, který toho moc nepředvedl. Jako Thor je skvělý, ale tady mu to moc nesedlo. Nejlepší je naopak vedlejší postava Pawny, kde platí co věta to perla. Podobně jako třeba Korg v Thorovi nebo Drax v Guardians of Galaxy.
    Mumie
    Mumie (2017)
    6.5
    Není to nic, co by si člověk pustil znovu a rád se na to každé dva roky podíval v televizi, když to budou zrovna opakovat, ale jako start nového Dark Universe to nebylo špatné. Film má zajímavá i hluchá místa. Jsem zvědavý, jestli se povede navázat s dalšími monstry a jak budou jednotlivé filmy provázané.
    • zajímavé postavy
    • slabý scénář
    Pobřežní hlídka
    Pobřežní hlídka (2017)
    6
    Bohužel trailery fungovaly lépe než celý film. Téměř všechny zábavné scény se vešly do trailerů, chybí tomu nějaký děj (jako epizoda seriálu by ta zápletka stačila, ale na film je to málo), ale na herce se pěkně kouká. Všichni sice chválí "Rocka", ale osobně se mi více líbil Zac Efron, kterému jeho roli opravdu věříte a příjemně překvapily i vedlejší postavy.
    • Kelly Rohrbach, Alexandra Daddario, Zac Efron, Jon Bass, soundtrack
    • chybí děj, zmatený střih

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci