Profilový obrázek

miroslavottomansky

Miroslav Ottomanský
60

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Star Wars: Síla se probouzí
    Star Wars: Síla se probouzí (2015)
    7.5
    Celkově dobrý film ale docela dost nepovedených záběrů a vtipů.
    • Ale absoulutně mě naštvala již 3. hvězda smrti . Chápu že je to dobrá zbran ale alespon zajistim že tam nebu žádnej otvor do kterého vystřelím náboj a bum bác §Trochu si myslím že se Disney snažilo tam dát co nejvíc vtipů a nejlíp s černochem aby je nezažalovali že jsou rasisti. Dále třeba Ray prachticky vyhrála souboj se sithem í když prachticky neměla žadné zkušenosti a žádný výcvik. Světelný meč je vlastně hlavně ovládán myslí takže by si měla uříznout obě ruce dejme tomu ještě fakt že ray má jedijské předky ale to znamená max. že by si neusekla ruce ale to neznamená že vyhraje ten souboj!!!!!!!
    LEGO® příběh
    LEGO® příběh (2014)
    10
    Film byl docela velmi dobře natočen . Nemám co mu vytknout. Možná jenom trochu zvláštní překlady jmen z en do češtiny .Všechno je tu boží! Akorát škoda že lego na to přímo nenavazuje druhým dílem!
    Občanský průkaz
    Občanský průkaz (2010)
    9.5
    Po všech stránkách výborný film. Možná trochu moc popisný, ale právě popisnost filmu umožňuje i mladším diváků pochopit atmosféru 70tých let. Občanský průkaz a modrá knížka byly v té době více než jen běžné doklady, stejně jako cestovní pas s výjezdní doložkou. Hrdinové jsou bezmocní proti byrokratické totalitní mašinérii. Každého z nich totalita nějak poznamená. Některé postavy (zvláště ty záporné) jednají možná až příliš schématicky, ale to je součástí poetiky filmu.
    Je s námi konec?
    Je s námi konec? (2016)
    9.5
    DiCaprio splnil svou misi, kterou jej pověřil generální tajemník OSN Pan Ki-mun, když jej jmenoval poslem míru OSN se zaměřením na boj proti globálnímu oteplování. Filmové nedostatky bohatě vyvažuje DiCapriův entuziasmus a zjevně upřímně míněná snaha vyburcovat společnost k činu.
    Zločin v Polné
    Zločin v Polné (2016)
    5
    Mohl to být výpravný celovečerní film. Stačilo jej lépe sestříhat a některé scény výrazně zkrátit. Rozhodně je to ovšem záslužný počin, co se týče informování veřejnosti o klíčových kauzách naší minulosti. Herecké výkony jsou spíše slabší, blýsklo se jen pár neherců ve vedlejších rolích.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci