Profilový obrázek

myllyn

milan morvay
885

Jsem filmový fanoušek tělem i duší :-)

Česká republika



    Vidím jenom tebe
    Vidím jenom tebe (2016)
    7
    Zajímavý film, blake lively je krásná i když hraje slepou. Jason clarke taky zdá se nemůže hrát úplneho klaďase. Ten konec jsem ovšem nečekal a docela mě dostal. ze začátku docela utahané ale pak se to postupně začalo stupňovat až do úplnného konce. dost dobrý
    Kryštůfek Robin
    Kryštůfek Robin (2018)
    7.5
    toho líného medvídka ze stokorcového lesa jsem měl rád, už když jsem byl malý kluk. Tento film mi ho připomněl a na chvíli mi bylo opět deset let a připadal jsem si jako každé neděle ráno, kdy jsem vstával se studiem kamarád a čekal na kamarády ju a hele :-)
    All That Jazz
    All That Jazz (1979)
    5.5
    Celý film jsem bláhově čekal ten známý hit, co zpívá Liza Minelli s názvem All that Jazz ale vůbec jsem se nedočkal. Místo toho jsem dostal Roye, co chlastá, sexuje a hulí jednu cigaretu za druhou. Těch písniček taky mohlo být víc ale závěrečný duet byl dobrej.
    Spider-Man: Paralelní světy
    Spider-Man: Paralelní světy (2018)
    9.5
    jeden z nejlepších filmů se spidermanem, co jsem kdy viděl, než jsem shlédnul v kině far from home, kde je vidět praha i liberec! spiderverse mě ale hodně opravdu hodně bavil a nenechal mě vydechnout, protože tam nebyl jeden spidey ale hned několik. kingpin byl zlověstný a bylo zajímavé ho vidět jako protivníka někoho jiného než daredevila.
    Alita: Bojový Anděl
    Alita: Bojový Anděl (2019)
    9
    těšil jsem se na další film roberta rodrigueze a popravdě je v něm poznat kus jamese camerona, technické zpracování a vizuální efekty jsou na velmi skvělé řemeslné úrovni. alitiny velké oči jsem si zamiloval a s chutí bych si dal druhý díl, jestli někdy nějaký vznikne.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+13