scarecrow

708

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Pardubický, Ústí nad Orlicí, Česká republika



    Očista
    Očista (2013)
    8
    Zajímavá myšlenka „jeden večer si dělejte, co chcete, a nebude žádný trest“. Osobně bych si vzal dovolenou a na nějaký čas bych zmizel do lesa. Jen mi při zamyšlení nejde do hlavy taková ta morální stránka věci. Asi bych potom už nebyl kamarád se sousedem, který zabil jiného souseda kvůli tomu, že jeho pes celý rok štěkal. Myslím, že by pak každý člověk žil s šíleným stihomamem a se strachem z jednoho dne. Ale jinak bavilo.
    Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    9.5
    Já mám filmy od Marvel prostě rád, o tom žádná. Tohle bylo konečně z trošku jiného prostředí. Komiks jsem předtím nikdy nečetl a tak mi nevadily určité nepřesnosti, které se ve filmu objevily. Ale asi tam nebylo nic tak hrozného jak Mandarin v Iron man 3, to se nepovedlo. Tohle byla prostě super jízda a už se těším na Avengers 2.
    Zmizelá
    Zmizelá (2014)
    10
    Musím říct, že se film opravdu povedl a Fincher nezklamal. Tu ženskou bych v žádném případě doma nechtěl, tu už bych dávno zakopal na dvorku. Hlavně dostal do ruky kvalitní předlohu. Od autorky Gillian Flynn jsem zatím četl akorát „Ostré předměty“ a už tam musel člověk čekat na rozuzlení až do poslední kapitoly.
    Bathory
    Bathory (2008)
    2.5
    Tenhle film mě nenadchl. Byl jsem tenkrát přemluven abych na to šel do kina a kdyby tam furt ty ženský neběhaly nahoře bez tak bych asi usnul. Jediné, co mě ještě trochu bavilo byl Polívka s Mádlem, jinak nic.
    Resident Evil: Afterlife 3D
    Resident Evil: Afterlife 3D (2010)
    6
    Tohle bylo už o něco horší, Přišlo mi to jako díl dělaný hlavně pro 3D efekt. Aspoň se pořádně představil Wesker, kterého prostě nejde zabít. Ale to už člověk zjistil v předloze. Ale jinak to byl asi nejslabší díl série.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+5

    Oblíbení tvůrci