Marci55

Marcela Dubinová

Komentáře 16

Od nejnovějších
  1. Padesát odstínů šedi
    Padesát odstínů šedi (2015)
    4.5
    Napřed jsem si přečetla všechny díly knihy. Proto jsem tušila co mohu asi čekat. Vyrazila jsem do kina s manželem, kterému se tam moc nechtělo. A měla jsem tentokrát dát na jeho instinkt. Film byl dlouhý, dějové pro mě nic moc. Čekala jsem větší odvaz. Na pokračování rozhodně nepůjdu. Podle mého názoru je knižní předlohla lepší.
  2. Velká šestka
    Velká šestka (2014)
    9
    A je tu další film co zaujme širokou veřejnost. Rozhodně tento typ filmů neni jen pro děti. určitě se najdou i odpůrci, ale neni možné se zavděčit všem. Obsahově je film na úrovni, zaujme svým dějem. Super schopnosti hrdinů jsou fajn. Po grafické stránce je dobře udělaný. Délka film mohla být o malinko kratší. Menší diváci nevydrží tak dlouho.
  3. Zvonilka a tvor Netvor
    Zvonilka a tvor Netvor (2014)
    9
    Tento film, pohádka mě velmi uchvátil. Rozhodně neni jen pro holčičky či malé děti. Byli jsme v kině na tomto filmu 3 generace a sklidil úspěch u všech. Viděli jsme již předešlé filmy, proto jsme věděli co máme čekat. A opět jsme odcházeli velmi potěšeni. Tuto pohádku rozhodně všem mohu jen doporučit.
  4. Vlk z Wall Street
    Vlk z Wall Street (2013)
    8
    Na tento film jsem šla ráda, i když jsem se trochu bála, co se bude všechno těch 180 minut dít.Zda tam nebudou zbytečně prodlužované dialogy apopd. Nebyly. Skvělý film, u kterého čas příjemně letěl. Film s dějem, zápletkou, vzrušením. Ráda se podívám znovu.
  5. Návrat blbýho a blbějšího
    Návrat blbýho a blbějšího (2014)
    1
    Po shlédnutí předešlého dílu se dalo čekat, v jakém duchu bude tento film. a nezklamal, blbost skoro od začátku až do konce. Sice jsem se občas nasmála, ale jsou o hodně lepší komedie. Šla jsem jen ze zvědavosti a podruhé už opravdu tento film nechci vidět. Ztráta času.
  6. Labyrint: Útěk
    Labyrint: Útěk (2014)
    7.5
    Na film jsem viděla ukázky a moc jsem od něho nečekala. Začátek byl pro mě moc nudný, ale pak se to rozjelo. No rozjelo, dalo se na to koukat. Film je místy strašidelný, lekala jsem se.Trochu bez logiky, ale nějaký děj to má. Konec byl překvapivý a nechal zadní vrátka na druhý díl.
  7. LEGO® příběh
    LEGO® příběh (2014)
    7
    Tento lego příběh mě moc nenadchl. Očekávala jsem trochu větší odvaz, ale možná to bude tím, že děti nemám dostatečně velké aby to pochopili. Jinak ocenuji ztvárnění. Opravdu je všechno udělané z lego kostiček, což je nádhera. Zkusíme se na film podívat tak za další 2 roky, třeba už bude reakce mých dětí kladnější.
  8. Toy Story 3: Příběh hraček
    Toy Story 3: Příběh hraček (2010)
    9.5
    Viděla jsem oba předešlé díly, proto jsem se těšila na pokračování. Upřímně musím napsat, že Toy story 3 je prostě nejlepší díl. A na tom jsme se shodli celá rodina i děti. Krásné animované zpracování, příběh má snadno zapamatovatelný děj. Žádné násilí a líbil se i dvou letému synovi. Doporučuji jako perfektní oddychovku.
  9. Barbie a Škola pro princezny
    Barbie a Škola pro princezny (2011)
    9.5
    Další film z velmi povedené serie o Barbii. Hudba je prostě dokonalaá, velmi chytlavá. Vryje se vám do uší a budete si ji broukat. Rozhodně to neni pohádka jen pro malé děti. Bude se líbit i dospělým. U nás zabodovala ve všech věkových skupinách. jak jsem psala, nádherná hudba a krásné kreslené zpracování. Doporučuji všem.
  10. Tři vejce do skla
    Tři vejce do skla (1937)
    8
    Asi se najde jen malé procento, které by neznalo filmy s Vlastou Burianem. tento patří podle mě k těm jeho povedenějším. S filmy kde hraje se dobře odpočívá a relaxuje. kdo žádný neviděl, tak doporučuji. Výborný herec a vůbec nevadí, že jsou to již starší filmy. Dá se na ně koukat stále dokola.
  11. Letadla 2: Hasiči a záchranáři
    Letadla 2: Hasiči a záchranáři (2014)
    8
    První díl jsem s dětima neviděla, proto jsme se těšily na dvojku. Musím napsat, že si tento film napřed děti pletli s autama. Je poznat stejný tvůrce. Musela jsem jim připomínat, že se jedná o příběh letadel. Co se týká děje, tak naprostá spokojenost, mělo to hlavu i patu. Hudba skvělá.
  12. Zvonilka a piráti
    Zvonilka a piráti (2014)
    6
    Protože jsem viděla Zvonilku a tajemnství křídel, těšila jsem se na toto pokračování. byla jsem ale trochu zklamaná. Dějem mě již tento díl tak nezaujal a děti to měli podobné. Nevydrželi se na ni soustředit. Jinak ale postavičky krásné a určitě se bude jiným dětem líbit.
  13. Zvonilka: Tajemství křídel
    Zvonilka: Tajemství křídel (2012)
    9.5
    Byla jsem strašně zvědavá na tuto pohádku, děti o ní pořád vykládaly. Musím napsat, že mě děj velmi překvapil a potěšil. Měl hlavu a patu. Co se týká grafiky , tak je skvělá. Těšila jsem se na pokračování.