Profilový obrázek

jahudka

Pavel Soušek
151

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Naprostí cizinci
    Naprostí cizinci (2016)
    10
    V kulisách nádherného bytu se odehraje hned několik rodinných dramat, kde naštěstí není mnoho italské teatrálnosti. Příběh to je z mnoha důvodů zajímavý, jen v pár momentech předvídatelný a i přes vážný děj přímo ze života, je to hodně zábavná podívaná.
    Ruby Sparks
    Ruby Sparks (2012)
    8.5
    Je to zábavný romantický film, který má pěkný kreativní nápad a i když jsou některé pasáže slabší, tak i ty posouvají děj dál. Jen mohl být dán větší prostor kreativnímu uměleckému projevu Ruby, ale hlavní postava je holt spisovatel. A velké plus má film za Scottyho Border teriéra.
    Jak balit holky na mejdanech
    Jak balit holky na mejdanech (2017)
    10
    Rozjetý punkový příběh dokáže ještě více gradovat do sci-fi výstřední podívané, která pobaví. I když je potřeba být u některých vtipů tolerantní, ale žádný humor nemůže pobavit každého. Ale každý by si tu mohl najít něco, co ho zaujme. Hudba, herecké výkony...
    Synové Katie Elderové
    Synové Katie Elderové (1965)
    2
    Na rok 1965 to není zas až tak špatný western, ale má pár nelogičností a nepropracovaných mezer v ději. Třeba, nikdo se ani nepokusil argumentovat, že vězni mají alibi a celá ta zápletka vznikla vlastně z ničeho. A to srazí dobrý pocit ze starého westernu.
    REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    7.5
    Děj filmu se odehrává v nádherné přírodě, kterou je radost sledovat. Příběh je zajímavý a ze začátku i napínavý... Ale to že za zlodějem jedou z vojenské pevnosti jen dva muži je absurdní. I Leonardo už předvedl lepší výkony.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci