ambra

Ambra Dvořáková

Komentáře 8

Od nejnovějších
  1. Divá Bára
    Divá Bára (1949)
    7.5
    První můj film "mládeži nepřístupno" blahé paměti.Přehlídka vyzrálého herectví tehdejších herců.Pěkný film.
  2. Bylo nás pět
    Bylo nás pět (1995)
    8
    Seriál velice pěkný, jenže já pamatuji čtení v rozhlase pana Filipovského a to bylo zajímavější, víc podpořilo fantazii.
  3. Jedna ruka netleská
    Jedna ruka netleská (2003)
    8.5
    Příběh je dobře proveden na pravé komediální úrovni. A hlavně tady byl humor, který každý a pochopí a rád se mu zasměje. Macháček a Trojan hrají naprosto uvěřitelné postavy, a svým mistrovským zvládnutím rolí dodali filmu ještě větší kvalitu.Taclík mile překvapil.
  4. Jáchyme, hoď ho do stroje!
    Jáchyme, hoď ho do stroje! (1974)
    Luděk Sobotka jako ťululum František Koudelka... snad není co více dodat, jen dokonalá komedie, na kterou můžu mít náladu kdykoliv. Hlášky z tohoto filmu tak zlidověly, že už je mnozí používají, aniž by si uvědomovali odkud že pochází.A že to v tomto filmu L.Sobotovi OPRAVDU sluší, že ?Ale nezastínil ani další herecká esa, např. Františka Peterku a ostatní.
  5. Příběh kmotra
    Příběh kmotra (2013)
    Nějak nemůžu děj vydýchat.Pěkně natočené .jestli byla realita takováhle tak tedy děs. Vetchý si roli Vedrála dost užil a jeho výkon je velice dobrý. Další, kdo mě z obsazení velice potěšil byla Vica Kerekes, která je vážně skvělá herečka. Hudba ve filmu je hodně výrazná a dobře udělaná.85 %