pateta

Marcela Dvořáková
461

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Obsluhoval jsem anglického krále
    Obsluhoval jsem anglického krále (2006)
    9
    Četla jsem knihu, viděla divadelní provedení v Národním divadle v praze a o to byla zvědavější na filn. NEZKLAMAL.Jiří Menzel opět ukázal, že natočit impozantní film pouze podle knihy dokonalého spisovatele Bohumila Hrabala, pro něj není nijak složitý úkol. Posledním dílem těchto dvou velikánů, Obsluhoval jsem anglického krále, je nádherné zpracování příběhu, který by měl chytit asi každého.
    Útěk do divočiny
    Útěk do divočiny (2007)
    9
    Kdybych se měla u nějakého filmu rozbrečet, tak to bude právě tento, protože on si nezasloužil zemřít, měl v podstatě milující rodinu a muže, který ho chtěl adoptovat. Sean Penn přesadil z herecké dráhy na režii. Měl za sebou již jeden snímek, ale ten byl až tak úspěšný... Útěk do divočiny se mu mimořádně a perfektně povedl. Jde o to, že příběh je překrásný, ale také bohužel přesmutný. Ten příběh je o překrásným životě , ale je to příběh podle pravdy a představit si opravdu takový příběh, že se někdy stal - to mně opravdu rve srdce. Sean Penn natočil dokonalý film a já jsem mu za to s brekem vděčná. Děkuju.
    Velká šestka
    Velká šestka (2014)
    9
    Obsahově je film na úrovni, zaujme svým dějem. Super schopnosti hrdinů jsou fajn. Po grafické stránce je dobře udělaný. Délka film mohla být o malinko kratší. Menší diváci nevydrží tak dlouho.animovaný film s velmi hezkým příběhem. Myslím, že i dospělá generace si může hezky smlsnout. Velmi pěkný animovaný film s velmi hezkým příběhem. Myslím, že i dospělá generace si může hezky smlsnout
    Vlk z Wall Street
    Vlk z Wall Street (2013)
    8.5
    Leonardo DiCaprio opět předvedl herecký majstrštyk neb film je postaven hlavně na jeho bedrech a dokonale tam drží aniž by jakkoliv zavrávoral. Matthew McConaughey sic v menší roli, ale rozhodně obstál též na výbornou. Marnotratný život pln drogové závislosti či užívání si života všudepřítomným sexem nabírá obrátky, které na otáčkoměru jdou až za hranici únosnosti a svět takto stvořený se začne v základech rozkmitávat s pomalým narušováním statiky
    S láskou, Rosie
    S láskou, Rosie (2014)
    7
    U filmu jsem v jednu chvíli plakala, na to jsem se hned svíjela smíchem v křečích. Trochu mě zaskočilo ve filmu, že si tvůrci s tím více neporadili, ohledně let. Lily Collins se své role zhostila s úctou, ale jelikož se protínali léta, byla studentem a pak matkou nakonec měla i pubertální dceru, tak Lily pořád vypadala stejně staře, změnili jí účes, ale v obličeji jí nenarostly žádné vrásky, vůbec nic.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci