wiecej

Pavel Žirko
1 452

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Král Artuš: Legenda o meči
    Král Artuš: Legenda o meči (2017)
    8
    Od Ritchieho jsem viděl snad všechny filmy az na jeho úlet s Madonnou. Vždy se mi líbilo tempo jeho filmu a hrátky s kamerou, napr.v Sherlockovi. Legendu o Artušovi mam rad, takze se mi uplne nelíbili nektere upravené části, ale nakonec jsem ocenil originalitu snímků, což se v Americe nestane a my bohužel pokračování neuvidíme.
    Logan: Wolverine
    Logan: Wolverine (2017)
    10
    Skvělé natočená, důstojná rozlucka pro role Jackmana a Stewarta. Souboj Logana s jeho dvojnikem byl vrcholem filmu, kterému rozhodne nechyběla akce. I přesto ze mi trochu chyběl nesmrtelný Wolverine, tak jsem nakonec ocenil tu lidskost a mensi komiksovost tohoto dila.
    Spojenci
    Spojenci (2016)
    4
    Tak tento film mi vůbec nesednul. Ustredni dvojice (Brad a Marilon) sice predvadi dobry vykon, ale to je vse. Chybělo mi jakekoliv napětí,i přesto do jake doby byl film situován. Na tento film se velmi rychle zapomene. Jediné co mi zůstalo v paměti je konec.
    Fontána
    Fontána (2006)
    3.5
    Filmy o cestování v čase, oparalelnich rovinách, o časovém paradoxu sleduji velmi rad a na Fontanu jsem se dlouho těšil a odkládal jeho sledování a asi jsem díky tomu měl od filmu velké očekávaní. Nakonec se dostavilo velké zklamání, jelikož mě film vůbec neoslovil.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1