Markovel

Michael Borák
250

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Marťan
    Marťan (2015)
    8
    Film ve kterým musí hlavní hrdina přežít na Marsu. Hlavní hrdina hraný Mattem Damonem je skvěle zahraný. Film je sice akční film ve kterém se hlavní hrdina musí snažit přežít, ale postava hlavního hrdiny do filmu dodává i trochu humoru. Celkově je film kvalitně odvedená práce, která vychází z stejně skvělé knihy
    Trabantem do posledního dechu
    Trabantem do posledního dechu (2016)
    8.5
    Dokumentární film Dana Přibáně o jeho výpravě trabanty skrz Austrálii a Indonésii. Je to dokumentace cesty, která trvala necelý půl roku. Za dobu natáčení se tedy stalo vážně hodně a tvůrci měli stovky hodin materiálu. Je vidět, že v tomhle díle neměli dostatečnou stopáž na to aby to celý zmapovali a museli vyprávět občas zkratkovitě. To ale je na úkor filmovému zážitku a je to díky tomu horší než film z Jižní Ameriky. Tohle ale nejspíš napraví chystaný seriál. Díky tomu ale film působí jen jako velice dlouhá upoutávka na seriál, který nejspíše opraví ty problémy, které jsou s touhle kratší formou příběhu
    Deadpool
    Deadpool (2016)
    8
    Deadpool je hodně zajímavě natočený film. Rating je poctivé Rko, takže je plný násilý a sprostých slov. Ale není to samoúčelné. Film to využívá na vtváření humorných scén, které celý film vyvyšují nad konkurencí. Rozhodně stojí za to tento film vidět.
    Kung Fu Panda
    Kung Fu Panda (2008)
    7
    Celkem dobrý animák. Opravdu hodně kvalitní animace jak se sluší na animáky od Dreamworks. Námět filmu je zajímavý a film v pohodě dokáže udržet. Samotný děj není moc komplikovaný, ale na 90 minutovou komedii to v pohodě stačí aby se pořád něco dělo. Film je nadprůměr, ale zase nic světoborného. Přesto ale výborná volba pokud člověk chce odpočinkový film.
    Terminátor 2: Den zúčtování
    Terminátor 2: Den zúčtování (1991)
    9
    Asi nejlepší filmový sequel. Je asi ještě lepší než první díl. Hodně dobře natočený film, který zaujme a do konce filmu nepustí. Arnold Schwarzenegger zde předvedl svůj nejznámnější herecký výkon. Film který zná skoro každý. Poslední dobrý díl Terminátora.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci