Profilový obrázek

Thompson333

Tomáš Koprušťák
608

Filmový fanda ;)

Karlovarský, Cheb, Česká republika



    Pád Londýna
    Pád Londýna (2016)
    7
    Obstojné pokračování béčkové akční jízdy s Gerardem Butlerem v hlavní roli. První snímek bych přirovnal ke "smrtonosné pasti" pouze přirovnal, na tento kult to určitě nemá. Ze dvojky jsem si toho odnesl méně, než z prvního dílu, obstojné pokračování, původní díl to však nepředčilo.
    Kouzelníci
    Kouzelníci (2013)
    8
    Ano, tohle hodnocení pár mých přátel uživatelů naštve, ale co. Pro vysvětlení, Steve Carell je můj oblíbenec a i když tenhle film není výslovná pecka, určitě to není ani žádný propadák. Zasmál jsem se a užil si tento snímek.
    Nekonečný příběh
    Nekonečný příběh (1984)
    10
    Tak tohle se mi ještě nestalo. Film, který jsem neviděl minimálně 5 let. S takovým nadšením jsem jakýkoliv jiný snímek už dlouho nesledoval. A i po tak dlouhé pauze, to byla prostě filmová paráda. :)
    Expendables: Postradatelní 3
    Expendables: Postradatelní 3 (2014)
    5
    Na tento film jsem se velmi těšil, bohužel moje očekávání se zastavilo, při ohlášení, že film bude v PG13. To byl vztyčený prostředníček pro všechny fanoušky akčního žánru a těchto borců. Bohužel se vše v tomto filmu utopilo. Mel Gibson byl dobrý záporák, který neměl mnoho prostoru a myšlenka s omlazením týmu by mohla vyjít, kdyby mladíci byli Dwayne Johnson, Vin Diesel a další. Tak snad příště.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci