kominice

Jájina Springlová

Komentáře 34

Od nejnovějších
  1. Počátek
    Počátek (2010)
    6
    Docela často jsem se ztrácela v ději. Film jsem viděla několikrát, přesto mi některé pasáže prostě nesedí. Určitě super efekty, super herecké obsazení.
  2. Jurský park
    Jurský park (1993)
    10
    Jsou scény u kterých sebou škubnu i když už jsem je viděla tolikrát :-) Svého času byl tenhle film naprostá bomba. Efekty, děj, příběh... a nezklame ani dneska - tolik let od natočení.
  3. Pretty Woman
    Pretty Woman (1990)
    10
    Tak úžasně romantický, krásný - která holka by nechtěla být aspoň jednou jedenkrát Pretty Woman. Film který potěší, pohladí a já se k němu ráda vracím.
  4. Forrest Gump
    Forrest Gump (1994)
    10
    Jeden z mála filmů u kterých se dá smát i plakat. Má tak strhující příběh a Tom svoji roli zahrál tak báječně, že člověk nemůže jen tak odejít od promítání, nedokáže přepnout kanál v TV.
  5. Blade
    Blade (1998)
    8
    Nic co by mě vysloveně nebavilo nebo odrazovalo. Zajímavý příběh, dnes už patřící ke klasice.
  6. Princezna se zlatou hvězdou
    Princezna se zlatou hvězdou (1959)
    9.5
    Krásné kostýmy, nádherně veršované texty, krásná hudba. Která holka nesnila o zlaté hvězdičce na čele? I když samozřejmě Josef Zíma a Marie Kyselková byli báječní, naprosto nepřekonatelný byl Martin Růžek v roli Kazisvěta.
  7. Páni kluci
    Páni kluci (1975)
    8
    Stačí pár taktů hlavní melodie a vím, že si "nestůj a pojď" budu zpívat celý den. Budu u toho mít úsměv na rtech a bude mi fajn. Bezva film pro děti i dospělé.
  8. Tři oříšky pro Popelku
    Tři oříšky pro Popelku (1973)
    10
    Kouzelná pohádka. Krásně natočená, s úžasným hereckým obsazením, nesmrtelnou hudbou. Ne, nepotřebuji tuto pohádku, abych měla krásné vánoce. Vítám tuto pohádku jako pohlazení po duši - během celého roku. Vždyť ten kouzelný příběh se ani omrzet nemůže.
  9. Chyť mě, když to dokážeš
    Chyť mě, když to dokážeš (2002)
    9
    Začátek nemastný neslaný, ale než se člověk naděje, film ho vtáhne do děje. Film je podle skutečné události, ale i kdyby se jednalo jen o smyšlený příběh, je se na co koukat. Hezký příběh, doporučuji.
  10. Erin Brockovich
    Erin Brockovich (2000)
    10
    Tady je na místě pokorně ohnout hlavu a poděkovat. Poděkovat nejen tvůrcům za nádherné zpracování, ale především Julia Roberts za úžasné herectví.
  11. Drž hubu!
    Drž hubu! (2003)
    10
    Moje srdeční záležitost. Jean Reno a Gérard Depardieu jsou v této komedii jedineční. Od samého začátku až do konce má člověk bránici v křeči a od smíchu ho bolí celé tělo.
  12. Zelená míle
    Zelená míle (1999)
    10
    Nádherný film. Perfektní obsazení a uchvacující děj. Na film se ráda podívám, ale musím k tomu mít klid. Tenhle film si to zaslouží.
  13. Rychle a zběsile 6
    Rychle a zběsile 6 (2013)
    7.5
    Film nezklamal. Super scény, krásný auta, děj taky bezva. Určitě nebudu váhat a k filmu se v budoucnu vrátím. A v kině super zvuk a atmosféra. Takže doporučuji