Socna

Jaroslav Gaudek
471

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Vetřelec: Covenant
    Vetřelec: Covenant (2017)
    6
    Hodně hloupá záležitost a netočit to Ridley tak bych se nebál říci, že parazituje na slavné značce. Ovšem tohle je přece pan Scott osobně. Každý film z vetřelčího univerza kvituji, ale po Alien vs predator(obzvláště dvojka mě budí ze sna ještě teď) a tomhle bych snad nechal vetřelce ve vesmíru. Budu se rouhat, ale po tomhle jsem vzal na milost Prometha, který je sice taky hloupej ale ne tolik.
    Ghost in the Shell
    Ghost in the Shell (2017)
    5.5
    ocením snahu o záběry "vykradené" z originální mangy, ale atmosféru to nevidělo ani z rychlíku. absolutně zmatečně a zbytečně překombinovaný děj snažící se o jednoduché vysvětlení - v tom je kouzlo japonského originálu, ani se o nic nesnaží. buď ho vezmete nebo ne, hollywood by měl nechat některé díla spát - ale tak teď můžu snít dál
    Vynález
    Vynález (2004)
    8.5
    Uff to je sodovka. film, který na poprvé opravdu dá jenom totální bedna. nestydím se přiznat se k dohledání výborného videa na youtube s grafikou a náčrtky všech cestovatelských záležitostí. A co jsem udělal poté? pustil si film znovu, je to velmi nedoceněná záležitost a to hodnocení na csfd absolutně neodpovídá.
    Sully: Zázrak na řece Hudson
    Sully: Zázrak na řece Hudson (2016)
    8.5
    trefa do černého, velmi civilně pojaté drama o nevšedním dobrodružství během rutinního letu. duchapřítomnost kapitána je příkladná a až dechberoucí. o to je zajímavější pohled za kulisy mediálního obrazu čím si museli oba piloti projít. eastwoodovi a hanksovi bravo a nezapomeňme na eckharta - tradičně výborný.
    Spojenci
    Spojenci (2016)
    7.5
    nová Casablanca? ale kdepak, spojenci se o to ani nepokouší, spíše z poza rohu skládají filmové klasice všech klasik velkou poklonu. Osobní problém jsem měl s některými "akčnějšími" pasážemi, kdy jsem si ve tmě sálu říkal "tohle snad opravdu ne". nebudu spoilerovat, ale na realitu se ve filmech hraje málokdy. Po negativech co jsem na film četl jsem předpokládal nudu k uzoufání, která se nedostavila - po celou dobu stopáže dokáží spojenci bez problémů bavit.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+20

    Oblíbení tvůrci