dubjanka

Jana Metlíková

Komentáře 32

Od nejnovějších
  1. Focus
    Focus (2015)
    5.5
    Ale jooo, některé hlášky pobavily. Docela velkým lákadlem bylo obsazení. Není to vysloveně propadák, ale že bych se klepala na to vidět tenhle film znovu, to asi fakt ne.
  2. Tři bratři
    Tři bratři (2014)
    1
    A prý že jsme machři na pohádky! No tak tohle "veledílo" se evidentně nepovedlo. Příběh splácanej, písničky s podivnými texty....
  3. Mlčení jehňátek
    Mlčení jehňátek (1991)
    9
    Mlčení jehňátek patří už zcela jistě do pokladnice nejlepších filmů. Perfektní děj co nedovolí divákům zabývat se něčím jiným. Film vás vcucne a vyplivne až na konci. Doporučuji.
  4. E. T. – Mimozemšťan
    E. T. – Mimozemšťan (1982)
    7
    Kdo nezatlačil slzu, když E.T volal domů?? :-) Komu nepřirostl k srdci malý, scvrklý mimozemšťánek? Film, který svého času přilepil diváky do sedaček kin a nedal jim vydechnout až do chvíle, kdy E.T opustil Zemi. Nádherný, dojemný příběh pro velké i malé. Potěší i dnes a věřím, že potěší i za dalších xxx let.
  5. Titanic
    Titanic (1997)
    10
    Nepřehlédnutelný film plný nádherných záběrů, triků. Film, který má poutavý děj, úžasnou autentičnost a dokáže strhnout diváka. Nezapomenutelný, úžasný. Titanic se prostě dostane divákům pod kůži.
  6. Obecná škola
    Obecná škola (1991)
    7.5
    Igor Hnízdo - nenapodobitelný Jan Tříska. Tenhle film miluji a vracím se k němu velice ráda. Vsadím se, že spousta dnešních učitelů by svoje svěřence s úlevou svěřilo do péče učitele Hnízda :-)
  7. S čerty nejsou žerty
    S čerty nejsou žerty (1985)
    10
    Kouzelná filmová pohádka, která nádherným způsobem dokázala otevřít dětskému pohledu "dobro a zlo" Herecké obsazení je perfektní a i to se odráží na celém filmu.
  8. Alvin a Chipmunkové 2
    Alvin a Chipmunkové 2 (2009)
    5
    U jedničky jsem velice kladně hodnotila nápad. Brala jsem film jako milé představení pro děti. Dvojka bohužel zklamala na celé čáře, protože to byl jen chabý pokus o navázání na první díl. Film nezaujal ani děti. Měli problém udržet pozornost.
  9. Slunce, seno, erotika
    Slunce, seno, erotika (1991)
    8
    Vychechtaná komedie. Náš humor, který pobaví i bez vulgarismů a zákeřností. Tenhle film baví už další generaci a lidi se k němu rádi vrací. Já za sebe mohu říct, že se k němu vracím ráda.