mil78

384

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Na nože
    Na nože (2019)
    6
    Povedená detektivka má trochu televizní vzhled, ale spolehlivě pobaví hlavně díky starosvětskému scénáři a vzácně sehranému hereckému obsazení,netypicky obsazenému D.Craigovi, aktuálnímu a dobře zakomponovanému tématu přistěhovalectví a žánru, který se v kinech už moc nevyskytuje.
    Šarlatán
    Šarlatán (2020)
    7
    Zásluhou skvělé režisérky a výborného obsazení téměř mimořádný český počin.Absence patosu, jistá řemeslná práce, oba skvělí Trojani a Juraj Loj v dokazují, že i v našich podmínkách může ještě vzniknout kvalitní a poctivé filmové dílo.A za to jim patří respekt.
    Palm Springs
    Palm Springs (2020)
    3
    Romantický? Ale jděte.Film, který ze začátku možná zaujme nápadem, s postupujícím dějem je to už jen vulgární,otupující a otravné.Přeceněný kousek na který zapomenete sotva naskočí titulky.Hlavní protagonistéjsou sice neokoukaní, ale sympatičtějši dvojici by jste našli takřka všude.
    Osvícení
    Osvícení (1980)
    9.5
    Bez diskuze naprosto špičková filmařina, atmosféra a herecký výkon Jacka Nicholsona.Škoda že horory dnes netočí opravdové filmové osobnosti jakým bezpochyby Kubrick byl. Konkurovat mu mohl snad jen Alfred Hitchock, jehož filmy taky patří k legendárním.
    Joker
    Joker (2019)
    8
    Nevěřil jsem, že někdo může konkurovat Ledgerovi, ale Phoenix je stejně skvělý. Film má nádherně temnou atmosféru a dokonale vytříbenou vizuální stránku. Jedno z příjemných překvapení roku.Scénář by sice snesl více zvratů, víceméně naplňuje očekávání a jde divákovi vstříc víc než bylo nutné.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci