dav.bal

4 110
69. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Středočeský, Praha-východ, Česká republika



    NON-STOP
    NON-STOP (2014)
    6.5
    Z filmu se dalo vytěžit mnohem víc, nejvíc zamrzí poslední třetina, u níž se jede na jistotu, a nepřichází už žádné překvapení, což je škoda, pokud vezmu v úvahu první i druhou třetinu, u kterých neustále přemýšlíte, co se bude dít dál, a celkově mi přišli dosti originální na to, že se jedná jenom o další akční film z prostředí letadla. Z herců bych vyzdvihnul samozřejmě Neesona, kterému role sedla výborně, ale také Michelle Dockery nebo Lupitu Nyonq'o na které je radost pohledět.
    Ant-Man
    Ant-Man (2015)
    8.5
    Ant-Man je zajímavým počinem. Na jednu stranu se jedná o další šablovitou marvelovku, ale prodává to takovým způsobem, že nejde ten film nemilovat. V zásadě se povedlo vše, jak casting, tak i humor, střih, scénář a režie ( u ní je jenom otázka, kolik nápadů je od Wrighta, třeba akční scéna z kufříku je jednozančně z jeho hlavy). Jediné mínus bych viděl asi, v povinném spojování marvel vesmíru (Ant-man na návštěvě u avengerů), které fungovalo nucenně a vůbec ne vtipně.
    Čarovný les
    Čarovný les (2014)
    4
    Muzikály i pohádky mám rád, Marshallovi piráty mám rád, muzikál Sweeney Todd od stejného autora hudby mám taky rád, ale tenhle film nemůžu mít rád. Což mě štve, jelikož celý film vypadal tak hezky do premiéry, ale to co přišlo, jsem vůbec nečekal. Přišla velká patlanina, která mísí pohádku s vážným dramatem, postavy mění své chování jak na pochodu. Jediní co film zachraňuje od úplné pohromy je herecké obsazení včele s božskou Meryl Streep a první polovinu děje, u kterého čekáte pořád na zázrak (dost často se muzikál rozjede, až v druhé části), ale ten bohužel nedorazí.
    Sex ve městě
    Sex ve městě (1998)
    10
    Sex ve městě je má velká láska, u které se vždy pobavím. Miluju New York, Samanthu, která by jistě měla být v průvodci, a vždy když si vzpomenu na scénu, kde si Samantha vzpomíná kolik u ní bylo návštěvníků, nedokážu se přestat smát. Snad jednou vznikně něco v podobném stylu, se stejně dobrým castingem a scénářem.
    Kick-Ass 2
    Kick-Ass 2 (2013)
    3
    Spinoff Hit-Girl? Yes! Sequel Kick-Ass? No! Zbytečné pokračování, které se mi tak do půlky jakžtakž líbilo, ale jakmile se přešlo na ,,vážnější,, notu. Tak film ztratil ze šarmu, ve kterém jela jednička...Byl to (zbytečný) nářez, bez kterého by se krásně žilo. Škoda 30%

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+188

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+98