tempest

80

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Středočeský, Praha-východ, Česká republika



    V pasti
    V pasti (2018)
    7
    Film je inspirovaný v mnoha směrech a ve stejném duchu "zla z vánku" počinem mistra pointy, Shyamalanským dílkem Stalo se z roku 2008. Sandra nenechá svou kvalitou hodnocení spadnout do slabých čísel a jestli je tím oním zlem koktejl látek z přírody, nebo něco jiného, je jen na lidské fantazii.
    Lví král
    Lví král (1994)
    9.5
    Jednoduchý děj, který dětem nekomplikuje jeho vnímání. Dobro zvítězí nad zlem, film nenudí a má spád. K tomu ještě ten boží Eltnovský song a i otec dvou dětí to s nimi vydržel koukat jedním dechem a navíc v době, kdy už animace pokročila mílovými kroky vpřed.
    Den nezávislosti: Nový útok
    Den nezávislosti: Nový útok (2016)
    6
    Další z nekonečné řady filmů, které svým pokračováním zůstaly ve stínu slavnější "jedničky". Vizualizace dobrá, s hereckou kvalitou a scénářem postav už je to horší. Lehce nadprůměrná sci-fina, která postrádala amerického hrdinu Willa Smithe.
    Gravitace
    Gravitace (2013)
    9.5
    Alfonso Cuarón natočil sci-fi podle mých představ. Čekal jsem přesně na takový film, kde by byla Země pořád na scéně a člověk by byl právě tak vyobrazen, jako úplný nic ve měřítku s tím okolo. Navíc Sandra podala životní výkon, byla dobrou volbou. Viděl jsem Gravitaci už ctyřikrát a nebylo to naposled.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1

    Oblíbení tvůrci